Epek
Community
adresini
ne diyon lo, git yuzune bi su carp gel
Hahhaha, yok biz taşindik, orada deeliz
Yav çaktırma, yaşlandin diyemiyoz, dolayliyom
adresini
ne diyon lo, git yuzune bi su carp gel
özel bi sipariş yolluyom sana. ona göre düşünHahhaha, yok biz taşindik, orada deeliz
Yav çaktırma, yaşlandin diyemiyoz, dolayliyom
özel bi sipariş yolluyom sana. ona göre düşün
Flash büyük olunca, anlatımı da büyük oluyor...Yürü bre ehli deve endamını göreyim Flashsız geçen gecelerin cezasını vereyim.
Flash"la ögrendiğim iki kural
1.Bundan sonra kullandığım aroma miktarını yükseltmelisin (% daha karar veremedim)
2.Castle Long O kadar hoşuma gitmiyordu (Flash ile favori aromam,sevmediğin aromalar vurum ile değişik yerlere geliyor)
2ml tankmı buŞeffaflık güzelmiş ????Ekli dosyayı görüntüle 63007
Ölçmedim ama yaklaşık 2 ml2ml tankmı bu
Omeringen üstad kadar bilgim yok bu mühendislik konularında ama. Yanma odası daraldıkça buhar sıcaklığı ve aroma artıyor. Bu zımbırtılar genelde aroma artışı için tasarlanıyor diye biliyorum.Ekli dosyayı görüntüle 63265
@omeringen üstat bu ne işe yarıyor ne faydası olur kısacası nasıl kullanılıyor flash ıcın yabancı sıtelerde satılıyor ama temın etsemmı bilemedim
Ekli dosyayı görüntüle 63266
Evet bunun için.Omeringen üstad kadar bilgim yok bu mühendislik konularında ama. Yanma odası daraldıkça buhar sıcaklığı ve aroma artıyor. Bu zımbırtılar genelde aroma artışı için tasarlanıyor diye biliyorum.
Omeringen üstad kadar bilgim yok bu mühendislik konularında ama. Yanma odası daraldıkça buhar sıcaklığı ve aroma artıyor. Bu zımbırtılar genelde aroma artışı için tasarlanıyor diye biliyorum.
Kullanan varmı performans nasıl acabaEvet bunun için.
Kullanmadım, elbette varsayılan halinden iyi aroma verecektir ama aroma odaklı ürünlere göre de zayıf kalacaktır. Yüksek aroma seven bir kullanıcının böyle arayışlar yerine piyasada bolca bulunan aroma odaklı ürünlere yönelmesi daha doğru olur düşünceme göre, en azından ben öyle yapardım.Kullanan varmı performans nasıl acaba