Epek
Community
spicayla çok yürüyememiştim bilemiyorum. Ama sen kayfun seviyorsun X seni mutlu eder bence![]()
Aramizda kalsin, deplasmandayiz

spicayla çok yürüyememiştim bilemiyorum. Ama sen kayfun seviyorsun X seni mutlu eder bence![]()
abi henüz ???? 'çular kulübü açılmadı. mecburen ???? fev başlığında kayfun X güzellemesi yapıyoruz ????Sizin Kulübünüz yok mu @Epek , @GaziHazar Fev bahçelerinde dolaşıyorsunuz. ????
Sizin Kulübünüz yok mu @Epek , @GaziHazar Fev bahçelerinde dolaşıyorsunuz. ????
şu günleri bir atlatayım zehir ,çin kapını çalacağım sözün vardı biliyorsun. ????Abi bize her yer Svoemesto , her yere girip zehir atip cikiyoruz![]()
şu günleri bir atlatayım zehir ,çin kapını çalacağım sözün vardı biliyorsun. ????
Komutana gitmedigi surece sorun yok![]()
Hocam kaç ohm sariyorsaniz öyle sarın. Aroma istiyorsanız hava tüpüne yaklaştırın. Sek nbase kullanıyorsanız ortada bırakın Telli.Bende Flash 4.5S+ İle kulübe katılmış bulunmaktayım. Aslında geç kalmışım ben flash 23 macerasına. Varmı sarım önerileriniz atomizerle alakalı.
Aklima geldi abi bos kalmasin her sayfada en az bir tane lazim ????????rutinini yapmışsın ????
sıradaki zayfun sayfası o zaman ???? ????Aklima geldi abi bos kalmasin her sayfada en az bir tane lazim ????????
Şu bellcap her seferinde istemsizce şuraya yönlendiriyor.
Belki ordan esinlendiler ????Şu bellcap her seferinde istemsizce şuraya yönlendiriyor.