• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Kullanıcı Kulübü Fevcileştiremediklerimizden misiniz? Kulübü

üstad şöyle ki;
**pamukladıktan sonra fazla likit döktüğümü söyleyenler oldu.
**pamuk fazla gelince yanma odasının duvarlarına değince enteresan bir şekilde uçlardan kararmaya başladığı için daha az pamuk koyduğum için diyen oldu
**küçük pinde fazla abanarak emüklediğimi söyleyen oldu.
**likitimin cıvık olduğunu vg/pg yi yükseltmem gerektiğini söyleyen oldu (ki ben zaten 70/30 - 6mg kullanıyorum)
bunlar akıtma için bulunan durumlardı

hayır benim anlmadığım neredeyse en uzun atomizer o likiti bacadan çıkarıp ağzıma nasıl getirdi, nasıl tankı ters çevirince tüm likiti bacadan akıttı anlmadım. pisagorun adalet kupası gibi canına yandığım

ama kimse atomizere tırt bu sen beceremezsin demedi ???? ???? ????
Atomizerinizini bilemem de sizin beceremediğiniz kesin ..bakın ben diyorum..:cool::cool::cool:

Yoo ????

Hep diyorum, Fev demek özgürlük demek. Kafana göre takılacağın başka bir deck yok böyle. Her türlü fantaziye açık bir ato. Lakin öznel konular ve senin için tırt ise tırttır. ????????‍♂️
belli bir süre sonra nedense mide bulantısı yaptı içtiğim likit anlamadım o kısmını da... neyse gidenin ardından çok sövmiyim ????

Fev nedir ya cidden ???? elime yftk klonu geçmişti bellcapli 0.9 mtl kitli. Beğenmedim. Beğenmedim. Beğenmiyorum. Kullananlar güle güle kullansın ????????

Envai çeşit klonu denedikten sonra fazla besleme sorununu bir türlü çözemedim ve bf rda olarak kullandım bir müddet.

Geri