PoleStar25
Community
Ben prizdeki vidayi kisaltarak ve kafasini torpuleyerek uydurmustum bi ara vay be ben flash kullanali baya olmus yahuFlash vs nin 510 pini kırıldı
Ne yapsam ne etsem diye debelenirken berserker mini 510 unu taktım
Vida biraz dışarda kaldı ama atoyu çalıştırdı
@omeringen
Öğrendiğimiz iyi bende bir shenray vardi onun 510 pijine farklı pin takmislar. Ortası boş deliktiFlash vs nin 510 pini kırıldı
Ne yapsam ne etsem diye debelenirken berserker mini 510 unu taktım
Vida biraz dışarda kaldı ama atoyu çalıştırdı
@omeringen
Benim dediğim beslemeye değildi hocam hava pinineydi ama beslemeye de etkisini tekrar görmüş olduk elinize sağlıkEkli dosyayı görüntüle 4344
Ekli dosyayı görüntüle 4345
Cevap biraz geç oldu ama bende 3 gün önce yaptım. Akıtma ve besleme problemi yok, 10 numara - 5 yıldız oldu.
Birisi genis hava pini icerisine akiskan ve donucu bi sivi dokup 0.9mm delik acip kullandigini yazmisti ama kendisi disciydi malzemede discilerde olan bir malzemeymis suan aklima ismi gelmiyorÖğrendiğimiz iyi bende bir shenray vardi onun 510 pijine farklı pin takmislar. Ortası boş delikti
Benim dediğim beslemeye değildi hocam hava pinineydi ama beslemeye de etkisini tekrar görmüş olduk elinize sağlık
Tam tersine. Piyasadaki en basit tasarıma sahip RTA tanktır kendisi. Sarımı da oldukça basit; GTA tanklar çok daha zor bence.Çok çetrefilli geliyor bu atomizer bana yav
Aslında en rahat sarılan en rahat pamuklanan atomizerdir. Likit dolumu da alttan dolan her atomizer kadar kolay.Çok çetrefilli geliyor bu atomizer bana yav
Sen de benim gibi kabiliyetsizler kulübündensin galiba.evet itiraf ediyorum Fevcileştiremediklerimizden'im.
linç yemeyeceksem "tırt" olarak nitelendirebileceğim bir atomizer. karakteri milim oynasa coil buhar değişiyor. vurumu çok fazla geliyor diyorsun çift 0,8 hava pini ile vurumu sıfırlayabiliyorsun. bu sefer de havadar oluyor. 3 gün şakır şakır akıtabildim. iyi ki klon (ulton) denedim orjinal alsam kesin çoook beğenirdim. o parayı verdikten sonra bu kadar yazamazdım.
fev evlilik gibi bence. almayan denemeyen kalmamalı bu ızdırabı her fani buharcı tatmalı ???? ???? ????
çok mu sert yüklendim ????????????
üstad şöyle ki;Sen de benim gibi kabiliyetsizler kulübündensin galiba.
Buna rağmen benim gibi odun birisi Fevi akıtamamışken siz nasıl becerdiniz akıtmayı onu merak ettim..yöntemini öğretinde şu kullanamadığım likitleri lavaboya dökeceğime atodan akıtayım. ,hiç değilse Tl ile ateşli yaktım derim...????????????