acancebeci
Community
Baktım flash severler fevci olan garibanlar orjinale yakın orjinalmis gibi kullanan garip fevci abiler kardeşler dayılar hepinize merhabalar olsun.
Buyrun ilk fev bende olsun =)
Buyrun ilk fev bende olsun =)
Tabi ki de ben ?Bende diyorum kim uğraştı bu başlığı yazmak için
Orjinali ile hiç bir fark olmadığıno dile getiriyorlar sevgili deneyen güzel insanlar.Shenray klonu ile gayet mutluyum, tank arayışımı bitirdi ve ikincisini de edindim. Orijinalini merak ediyorum aslında.
Bu arada klübümüz de mevcut: https://www.sihirlibuhartv1.com/konu/flash-e-vapor-fev.344/
İlgilenen dostlarımız vardır @pruda @Mr.Berk mevcuttur diye düşünüyorumBir adet airflow küçültme aparatı rica ediciiimm
Ben konu başlığındakini okumada zorlandım diye tam yazmaya hazırlanırken sizin yazıyı görünce de pes ettim.ben fevcileştirilemeyebileceklerdenmişcesinecilerdenim hocam
Hocam besleme fitili piyasada mecvut 30 TL civarı satılıyor. Sosyal medyayada var. Ama işte airflow şuan için kaç mm sevdiğiniz önemli 1 mm ve 0.9 mm 1.1mm felan ya da daha havadarAirflow küçültme ve besleme fitili lazım bana da, pamukla yapıyorum iki seferdir, sorun yok ama kalıcı çözüm olsa daha güzel olacak sanki.
Airflow orjinalini almaniz gerekiyor. Bosphorusvape. Ulton besleme fitili fb da 30tlAirflow küçültme ve besleme fitili lazım bana da, pamukla yapıyorum iki seferdir, sorun yok ama kalıcı çözüm olsa daha güzel olacak sanki.
Hocam besleme fitili piyasada mecvut 30 TL civarı satılıyor. Sosyal medyayada var. Ama işte airflow şuan için kaç mm sevdiğiniz önemli 1 mm ve 0.9 mm 1.1mm felan ya da daha havadar
Airflow orjinalini almaniz gerekiyor. Bosphorusvape. Ulton besleme fitili fb da 30tl
Hayır hayır almayacağım
1 yıldır kaçıyorum almamak için
ve heryerde karşıma çıkıyor bunu en iyi replıkası ulton mu shengray mı
Fitil, kısaltma kiti vs. siparişi verdim fazladan. Elime geçerse ilana koycağım.Çok teşekkürler, yanıtlar için. FB kullanmıyorum acaba besleme fitili satan bir arkadaşın ismi/sayfasını link olarak özelden paylaşabilir misiniz?
İkisi de sorunsuz ama Ulton biraz daha pahalı. Bende iki adet Shenray mevcut, üçüncü de yolda.Hayır hayır almayacağım
Haci shenray 17mm geliyor yarin. Alibabuş falan ugrasamam uc bes fazla verdim aldim fb den. Begenmezsem sana satarim ? eski ohm okumama problemi duzeltmis yeni seri diyor vatandas. Goreceyik. Fev 4.5 almistim ama cop gibi gorundugunden cikardim elden Cepte tasirken sıkıntı oluyor masaustunde kullanacaksan problem yok 17mm captan kurtarir belki diye verdim siparis..Hayır hayır almayacağım
Fevci kardeşlerim hava pinine sıcak silikon bassam sonra onu 1 mm ucla açsam ölür müyüm?Hocam Shenray en iyi sonra Ulton sanıyorum ama denkgelince ben SubTwo aldım, memnun kaldım kalitesinden.
Dışarıdan temiz/soğuk hava çekiyor sonuçta, ısı görmüyor. Düzgün delinmezse daha kötü olabilir diye düşünüyorum çünkü hava vidalarına parmak ile engelleme yapınca öksürtüyor buhar. Orijinal 0.9 ve 1.0mm vidalarla sorun yok.Fevci kardeşlerim hava pinine sıcak silikon bassam sonra onu 1 mm ucla açsam ölür müyüm?
0.9 mm deneme şansım olmadı da 1mm çok ideal 1 mm elde edebilmek için farkli yollar arıyorum.Dışarıdan temiz/soğuk hava çekiyor sonuçta, ısı görmüyor. Düzgün delinmezse daha kötü olabilir diye düşünüyorum çünkü hava vidalarına parmak ile engelleme yapınca öksürtüyor buhar. Orijinal 0.9 ve 1.0mm vidalarla sorun yok.