• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Anket Favoriniz Hangi VG?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Koba
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Favoriniz Hangi VG?

• Kullanılan toplam oy
    202
•Sigma - 99.96 S-ALMANYA

•Merck - 99.9 S-ALMANYA

•Carlo - 99.9 S -FRANSA

•Oxiteno-99.9 S-LATİN AMERİKA-Brezilya

•İoi - 99.9 S-ALMANYA GÖRÜNÜMLÜ MALEZYA

•Wilmar- 99.9 S- MALEZYA

•Chem - 99.8 S -POLONYA

•Oleon - 99.8 S- FRANSA

• Tfa - 99.8 S - AMERİKA GÖRÜNÜMLÜ MALEZYA
Benim burada hiç bunlar yada bunlarla oluşturulmuş base'ler konuşulmuyor, konuşuluyorsa da benim haberim yok ????

Uygun bulduğu yerden yapıştırıyor millet, ben de dahil ????????????

Benim burada hiç bunlar yada bunlarla oluşturulmuş base'ler konuşulmuyor, konuşuluyorsa da benim haberim yok ????

Uygun bulduğu yerden yapıştırıyor millet, ben de dahil ????????????
Hocam en iyisi,dertsiz tasasız yapıştır gitsin
Nedir bizdeki o 0.1 lik dilimde olan saflarla çekimiz ????
Benimkisi bilgi babında
Hani biri çıkarda -aga bircok secenek icinde hangi marka neümüş derse
-yaziyo beaaa ????????????

Imalatci ve tedarikci cok olunca geriye denemek ve karar vermek kaliyor. likit yapmaya basladigim donemde 3-4 farkli firmadan mix base alip denedim ve damagimda hic tat birakmayan urun ile devam ettim. bir ara benim imalatci en az 5lt satmaya baslayinca avoria aldim ve simdi ustune baska bir urun deneyecegim. yalniz dikkatimi ceken tat olayini belirleyen sadece VG degil nik'te cok etken. TPD cercevesinde yuksek mg bulmak dert oldugu icin 72mg de secenegim cok degil ama kolayca ulasabildigim bir markadan memnun kaldigim icin olmuyor :)

Carlo VG lansor gibidir. Direk Carlo'ya geçiş ve PG oranını arttırıp aroma azaltmak sorunu çözer. 15 yıldan fazladır reflü ile boğuşuyorum. Benim çözümüm bu oldu. Ayrıca PG hassasiyetim var sanıyordum. Sorun tamamen VG'den kaynaklıymış
Cok faydali bir bilgi bu ???? paylasim icin teşekkürler

Yıllardır sorun yokken son iki alışverişten sonra Chemnovatic'i bıraktım. Yaşlandım galiba, kaşıntı yaptı ????. Merck ve Sigma'ya doğru yumuşadım...

Geri