MoNoT10
Council
Rica ederim ????Çok teşekkürler Monoto üstadım, bir sonraki tedarikte deneyeceğim
Rica ederim ????Çok teşekkürler Monoto üstadım, bir sonraki tedarikte deneyeceğim
Benim burada hiç bunlar yada bunlarla oluşturulmuş base'ler konuşulmuyor, konuşuluyorsa da benim haberim yok ????•Sigma - 99.96 S-ALMANYA
•Merck - 99.9 S-ALMANYA
•Carlo - 99.9 S -FRANSA
•Oxiteno-99.9 S-LATİN AMERİKA-Brezilya
•İoi - 99.9 S-ALMANYA GÖRÜNÜMLÜ MALEZYA
•Wilmar- 99.9 S- MALEZYA
•Chem - 99.8 S -POLONYA
•Oleon - 99.8 S- FRANSA
• Tfa - 99.8 S - AMERİKA GÖRÜNÜMLÜ MALEZYA
Hocam en iyisi,dertsiz tasasız yapıştır gitsinBenim burada hiç bunlar yada bunlarla oluşturulmuş base'ler konuşulmuyor, konuşuluyorsa da benim haberim yok ????
Uygun bulduğu yerden yapıştırıyor millet, ben de dahil ????????????
@ozankardesReflü belası için vg pg değiştirip daha iyi geldi diyen var mı?
Oleon vg iyidir hocam. Yapısı biraz sigma ya benzer. Oleon bio pg ile iyi bir ikili olur.
Carlo VG lansor gibidir. Direk Carlo'ya geçiş ve PG oranını arttırıp aroma azaltmak sorunu çözer. 15 yıldan fazladır reflü ile boğuşuyorum. Benim çözümüm bu oldu. Ayrıca PG hassasiyetim var sanıyordum. Sorun tamamen VG'den kaynaklıymış
Cok faydali bir bilgi bu ???? paylasim icin teşekkürlerCarlo VG lansor gibidir. Direk Carlo'ya geçiş ve PG oranını arttırıp aroma azaltmak sorunu çözer. 15 yıldan fazladır reflü ile boğuşuyorum. Benim çözümüm bu oldu. Ayrıca PG hassasiyetim var sanıyordum. Sorun tamamen VG'den kaynaklıymış
Ek olarak TFA aromaları reflüyü çok sinirlendirir.Cok faydali bir bilgi bu ???? paylasim icin teşekkürler
Alman kalitesi ve disiplini en iyi tercihtir, bence de iyi bir dönüş olacaktir kesinlikle ????Yıllardır sorun yokken son iki alışverişten sonra Chemnovatic'i bıraktım. Yaşlandım galiba, kaşıntı yaptı ????. Merck ve Sigma'ya doğru yumuşadım...