• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Anket Favoriniz Hangi VG?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Koba
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Favoriniz Hangi VG?

• Kullanılan toplam oy
    202
Bugüne kadar Merck ve Sigma dışında VG kullanmadım ama Carlo'yu kullananın çok olduğunu görünce denemeye karar verdim. MTL kullanıyorum. Kombini yaparken nic ve PG yine Merck mi seçmeliyim yoksa başka tavsiyeleriniz olur mu arkadaşlar?

SM-A505F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

siegfired nic. nasıl buluyorsunuz arkadaşlar ben 2 senedir kullanıyorum keskin tok doymuyla mutluyum ancak pek kullanan yok sanırım ?

Bugüne kadar Merck ve Sigma dışında VG kullanmadım ama Carlo'yu kullananın çok olduğunu görünce denemeye karar verdim. MTL kullanıyorum. Kombini yaparken nic ve PG yine Merck mi seçmeliyim yoksa başka tavsiyeleriniz olur mu arkadaşlar?

SM-A505F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
hocam Carlo vg iyidir,deneyip sevmeyeni pek yok sanırım, pg yine Merck seçin bence ,daha saf ürün.

Tütüne carlo yada vance
Pastaneye sigma yada wilmar
Bazen de chem
Sadece mtl kullanıp genelde litrelik aldığım için. Hangisinde daha iyi indirim varsa, bütçe durumuma göre.

Vance VG var. Onu da ekleyebiliriz.

Uzun süredir Sigma, ama Vance yada Wilmar da akıyor. Artık çok farketmiyor. Chem hariç. Chem sadece latakia ile demleme yapacağım zaman alıyorum.

Maalesef vurum sevgisinden mütevellit ChemChemChem her şey :D Başka öneriniz varsa keyifle okumak isterim ama dostlar. Önceden çoğunlukla Merck bazen de Carlo ve Sigma kullanıyordum, sonra Chem'i bulunca tekrar değiştirmedim.

•Sigma - 99.96 S-ALMANYA

•Merck - 99.9 S-ALMANYA

•Carlo - 99.9 S -FRANSA

•Oxiteno-99.9 S-LATİN AMERİKA-Brezilya

•İoi - 99.9 S-ALMANYA GÖRÜNÜMLÜ MALEZYA

•Wilmar- 99.9 S- MALEZYA

•Chem - 99.8 S -POLONYA

•Oleon - 99.8 S- FRANSA

• Tfa - 99.8 S - AMERİKA GÖRÜNÜMLÜ MALEZYA

Maalesef vurum sevgisinden mütevellit ChemChemChem her şey :D Başka öneriniz varsa keyifle okumak isterim ama dostlar. Önceden çoğunlukla Merck bazen de Carlo ve Sigma kullanıyordum, sonra Chem'i bulunca tekrar değiştirmedim.
Vg değişikliğinin tat dışında pek vurum icin bi etkisi olmayacaktir hocam
Ancak kaliteli bir vg ile basf pg dusunebilirsin ????
Misal sigma basf,carlo basf iyi olabilir gibi gibi

Geri