• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Anket Favoriniz Hangi Pamuk?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Koba
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Favoriniz Hangi Pamuk?

• Cotton Bacon

Oy: 93 45.6%
  • Kendo

Oy: 7 3.4%
  • Juicy Wix

Oy: 2 1.0%
  • Japon Organik (Muji-Koh Gen Do vb.)

Oy: 30 14.7%
  • Titanium Fiber

Oy: 1 0.5%
  • Rayon Fiber

Oy: 27 13.2%
  • Native

Oy: 0 0.0%
  • Klaud

• Fiber Freaks

Oy: 8 3.9%
  • Coil Master

• UD

• VCC

• Vapefly Firebolt

Oy: 3 1.5%
  • Wotofo

• Geekvape Feather

• Texas Tuff

• COTN

• JellyFish

• Fiber N Cotton

Oy: 24 11.8%
  • Puff

• Kullanılan toplam oy
    204
Rayon-muji bu aralar sıklıkla muji desem yalan olmaz.
Bir dönem 120 lik paketi 12 TL ye muji mağazasından alırken şimdi 10 adetini 10-20 TL ye satıyorlar aklıma gelmişken bir kıtlık dönemi vardı nişantaşı mağazasına gidip sormuştuk çalışanlar direk bizi gördüğünde hazırlıyordu ürünü neyse gittik sorduk çalışan arkadaş dedi ki abi maalesef kalmadı biri geldi yüklü miktarda hepsini aldı nokta.net o gün bügündür hep kara borsada bu muji.
Rayon ona keza 500 ft lik ürün halen 20-25 dolar arası yani 152 metre ürün 180 TL gibi bir şey şimdi metresi 10-15 TL arası değişiyor çok enteresan ya nedense sabah sabah isyanla başladım bunlar konu ile ilgili değildi lütfen konu dışına çıkmayalım saygılar cümleten.

Cotton bacon prime ve Dl 3mm sarımlarda Cotn favorim. Rda atomizer larda bir ara kendo gold kullanıyordum hala iyi olduğunu düşünüyorum, kendine has tadı olan tek beğendiğim pamuk olmuştu galiba :) Çok övülen fiber N cotton u her ne kadar performansını beğenmiş olsamda bu tat olayı yüzünden kullanamamıştım çünkü. Fitilli olanlarda da vapefly firebolt ve coilology fena değil bence.

Son düzenleme:
Çok merak ediyorum normal marketten alma pamığı suda bekletsek ve suyu değiştirmek sonra da kurutup tele talak nasıl olur suya katkı maddesini bırakır mı

Fiber N'Cotton ile tanıştıktan sonra artık geriye dönüş olmadı. Öncesinde uzun zaman Cotton Bacon ve Cotton Bacon Prime kullandım. Ama Fiber N'Cotton ve Fiber N'Cotton v2 çok daha hoşuma gittiği için 1 seneyi aşkın bir süredir bu ikisini kullanıyorum.

Rayon-muji bu aralar sıklıkla muji desem yalan olmaz.
Bir dönem 120 lik paketi 12 TL ye muji mağazasından alırken şimdi 10 adetini 10-20 TL ye satıyorlar aklıma gelmişken bir kıtlık dönemi vardı nişantaşı mağazasına gidip sormuştuk çalışanlar direk bizi gördüğünde hazırlıyordu ürünü neyse gittik sorduk çalışan arkadaş dedi ki abi maalesef kalmadı biri geldi yüklü miktarda hepsini aldı nokta.net o gün bügündür hep kara borsada bu muji.
Rayon ona keza 500 ft lik ürün halen 20-25 dolar arası yani 152 metre ürün 180 TL gibi bir şey şimdi metresi 10-15 TL arası değişiyor çok enteresan ya nedense sabah sabah isyanla başladım bunlar konu ile ilgili değildi lütfen konu dışına çıkmayalım saygılar cümleten.
Ben de 10 metresini 50 liraya aldım diye seviniyodum adamlar ne biçim kâr ediyo ????

Cb prime,pratik oluşu,herhangi bi tat değişimi olmamasi,bir dezavantaj olarak gorulebilir mi bilmem ama şişiyor bu pamuk ????
Tabi mtl kullanıcısı oldugum icin mujiyi de kullaniyorum cogu zaman
Mujinin en sevdigim yani her zaman belirledigim bir ölçüde kesip kullanildiginda hatasiz olmasi,geri kalan tum ozellikleri tirt ???? ama en cok ta onu kullanmak gibi bir tezatlıgin icinden de çıkamıyorum ????????????

Fiber Freaks No.1 bulunmaz hale gelince rayona geçmiştim, sonrasında da KohGenDo ile devam ettim. Diğer markaları hiç denemedim şimdiye kadar, ara ara son paket FF ile nostalji yapıyorum, o bitince Fiber N'Cotton deneyebilirim.

FF öncesi Masmi/Green Cotton/İpek Organik patlaması olmuştu, az kaynatıp kurutmadım onları da. Daha da önceki yokluk günlerinde demlik poşeti denemişliğim de var :p

Geri