• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Anket Favoriniz Hangi Pamuk?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Koba
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Favoriniz Hangi Pamuk?

• Cotton Bacon

Oy: 93 45.6%
  • Kendo

Oy: 7 3.4%
  • Juicy Wix

Oy: 2 1.0%
  • Japon Organik (Muji-Koh Gen Do vb.)

Oy: 30 14.7%
  • Titanium Fiber

Oy: 1 0.5%
  • Rayon Fiber

Oy: 27 13.2%
  • Native

Oy: 0 0.0%
  • Klaud

• Fiber Freaks

Oy: 8 3.9%
  • Coil Master

• UD

• VCC

• Vapefly Firebolt

Oy: 3 1.5%
  • Wotofo

• Geekvape Feather

• Texas Tuff

• COTN

• JellyFish

• Fiber N Cotton

Oy: 24 11.8%
  • Puff

• Kullanılan toplam oy
    204
Yahu neymiş bu cotton bacon e-sigaranın iPhone u mu ben muji kullanıyordum çok memnunum ve şu sıralar da vapbocs diye bir marka ondan da çok memnunum likit konusunda emme sorunu yaşamadım kokusuz ve likite tad vermiyor

hergün farklı likit denediğim ve tütünlü olduğu için hemen hergün tel pamuk değişiyorum,tel bitiyorda pamuk bitmiyor,böyle giderse bir paket 3-4 ay gidecek sanırım,epey bereketliymiş:)

Kötü gün dostu,bir verip bin aldığınız,seneler sonra dolabın köşesinden çıkıp eski günleri hatırlatan koca yürekli Muji..Seninleyim...

DL Rda'de Kendo,Mtl Rda'de Juicy Wix.
Rta kullanımda "elime ne gelirse"ciyim.

Kendi adıma konuşayım bu e-sigara işine başladıktan sonra en iyisini aramıyorum işimi görecek olanı alıp geçiyorum. Farzı misal Alman pamuğu diye pamuk satılıyor ama Almanya pamuğu bizden alıyor gibi gibi. Muji bu klonlamaya değmeyecektir orjinal mujidir deyip alıyorum Amerika'yı baştan keşfetmeye gerek yok.

Vg'de ne var kıymetli Merck. Adam usulünce karıştırıp gönderse Evyap, Wilmar bunun gibi bilimum vgyi nerden bileceğiz denetim mi var ? O yüzden Wilmar içiyorum en azından ucuz hile yapacaklarına değmez diye düşünüyorum.

Kendi adıma konuşayım bu e-sigara işine başladıktan sonra en iyisini aramıyorum işimi görecek olanı alıp geçiyorum. Farzı misal Alman pamuğu diye pamuk satılıyor ama Almanya pamuğu bizden alıyor gibi gibi. Muji bu klonlamaya değmeyecektir orjinal mujidir deyip alıyorum Amerika'yı baştan keşfetmeye gerek yok.

Vg'de ne var kıymetli Merck. Adam usulünce karıştırıp gönderse Evyap, Wilmar bunun gibi bilimum vgyi nerden bileceğiz denetim mi var ? O yüzden Wilmar içiyorum en azından ucuz hile yapacaklarına değmez diye düşünüyorum.

Selamlar muhterem.

Su Alman pamugu hususunda bir hassasiyetim mevcut. Farkli platformlarda da bu pamuk hakkinda biraz hircin cevaplarim mevcut. Bu bahsettigim hircin cevaplari yazarken, halen Turkiye'de ikamet ediyordum.
Yaklasik 1 yildir da Almanya'da ikamet ediyorum. Ben o pamugu burada goremedim. Ne herhangi bir vape dukkaninda ne da herhangi bir online magazada.
Ne de herhangi bir isletmeci boyle bir pamugun varligindan haberdar.

Tespitinize gonulden katilir, bu cakma Alman kalitesinden ahalice uzak durmayi haddim olmayarak tavsiye ederim.

Saygilar.

Selamlar muhterem.

Su Alman pamugu hususunda bir hassasiyetim mevcut. Farkli platformlarda da bu pamuk hakkinda biraz hircin cevaplarim mevcut. Bu bahsettigim hircin cevaplari yazarken, halen Turkiye'de ikamet ediyordum.
Yaklasik 1 yildir da Almanya'da ikamet ediyorum. Ben o pamugu burada goremedim. Ne herhangi bir vape dukkaninda ne da herhangi bir online magazada.
Ne de herhangi bir isletmeci boyle bir pamugun varligindan haberdar.

Tespitinize gonulden katilir, bu cakma Alman kalitesinden ahalice uzak durmayi haddim olmayarak tavsiye ederim.

Saygilar.

Kesinlikle öyle hocam uydur uydur ipe diz kanıt var mı yok ama sorsan ticari sır. Yaptır janjanlı ambalaj yaz üstüne made in Germany Alman malı olsun. Biri de çıksa dese ki bu Çukurova halis pamuğu gider para verir alırım ama bunu alasım gelmiyor göz göre göre..

Emiş gücü iyi olsun da ağaç lifi bile kullanırım ???????? ???? ilk başta org muji kullandım sonra Koh gen do sonra da bir siteden parmak şeklinde pamuk geldi markası vapbocs diye çok beğendim valla fotosunu atarım buraya 30 TL plastik kutuda geldi bir siteden hediye olarak çok iyi işimi görüyor ama inceliğini ayarlamak elle zor oluyor ona alışamadım sahi ya siz nasıl ayarlıyorsunuz bazen çok ince oluyor bazen çok kalın geliyor bunu nasıl hallederim bir ölçüsü taktiği varmı

Bu Avustralya pamuğu sanırım pek bilinmiyor.Kaliteli ürün olabilir,fiyat mertebesi de bir tık yukarıda diğerlerine göre. @comandante hocam haftanın 3 günü sizin oralardayım, haftaya geçerken bendekini kardeş payı yapalım ,sizde yorumlarsınız ,fihriste yeni pamuk eklemiş oluruz,bende bişeyler öğrenmiş olurum.Yok olmaz dersen bir kıssadan hisseyi hatırlatmak isterim:) ;
sultan 2.murad ölmeden tahtı bırakır ve çocuk olan 2.mehmet tahta geçer.bunu fırsat bilen avrupa toplanır ve saldırır. bir emeklilik yaşayamadan kendisine mektup yazılır.
"padişah sen isen gel devletinin başına geç . nitekim düşman yaklaşıyor. gel devletini koru.eğer padişah ben isem sana emrediyorum ordunun başına geç ."

WhatsApp Image 2020-06-28 at 14.40.43 (1).jpeg

WhatsApp Image 2020-06-28 at 14.40.43.jpeg

Bu Avustralya pamuğu sanırım pek bilinmiyor.Kaliteli ürün olabilir,fiyat mertebesi de bir tık yukarıda diğerlerine göre. @comandante hocam haftanın 3 günü sizin oralardayım, haftaya geçerken bendekini kardeş payı yapalım ,sizde yorumlarsınız ,fihriste yeni pamuk eklemiş oluruz,bende bişeyler öğrenmiş olurum.Yok olmaz dersen bir kıssadan hisseyi hatırlatmak isterim:) ;
sultan 2.murad ölmeden tahtı bırakır ve çocuk olan 2.mehmet tahta geçer.bunu fırsat bilen avrupa toplanır ve saldırır. bir emeklilik yaşayamadan kendisine mektup yazılır.
"padişah sen isen gel devletinin başına geç . nitekim düşman yaklaşıyor. gel devletini koru.eğer padişah ben isem sana emrediyorum ordunun başına geç ."

Ekli dosyayı görüntüle 36065

Ekli dosyayı görüntüle 36068

kapım her daim açık üstadım. bi haber ver yeter. 40 yıl hatır yaparız :love:

Geri