• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Anket Favoriniz Hangi Pamuk?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Koba
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Favoriniz Hangi Pamuk?

• Cotton Bacon

Oy: 93 45.6%
  • Kendo

Oy: 7 3.4%
  • Juicy Wix

Oy: 2 1.0%
  • Japon Organik (Muji-Koh Gen Do vb.)

Oy: 30 14.7%
  • Titanium Fiber

Oy: 1 0.5%
  • Rayon Fiber

Oy: 27 13.2%
  • Native

Oy: 0 0.0%
  • Klaud

• Fiber Freaks

Oy: 8 3.9%
  • Coil Master

• UD

• VCC

• Vapefly Firebolt

Oy: 3 1.5%
  • Wotofo

• Geekvape Feather

• Texas Tuff

• COTN

• JellyFish

• Fiber N Cotton

Oy: 24 11.8%
  • Puff

• Kullanılan toplam oy
    204
Cotton bacon prime, artısı yüksek emicilik eksi yönü çabuk şişmesi ve besleme yuvaları sınırlı büyüklükte olan atolarda besleme sıkıntısı çıkarması. Bunu da mümkün olan enaz pamuklama ile çözüyorum.
Prime pamuk GTA decklerde bana sorun acti hep. sisiyor ve hava akisini engelliyor. Emilim olmayinca sonu dry-hit. Sevemedim o nedenle ve hep V2 kullaniyordum.

Vapefly cotton clouds kullaniyorum bu aralar. Cotton bacon serilerinden cok farkli bir yapisi var, biraz muji edasina sahip ama buzulme, sisme huyu yok. nasil koyuyorsam oyle buluyorum tanki acarken. Son olarak emicilik cok yuksek. Daha likiti havadayken emiyor :) cok ucuz bir pamuk birde. Aliden siparis verenlere seslenip, sepete 1 tane atip denemelerini isterim.

Prime pamuk GTA decklerde bana sorun acti hep. sisiyor ve hava akisini engelliyor. Emilim olmayinca sonu dry-hit. Sevemedim o nedenle ve hep V2 kullaniyordum.

Vapefly cotton clouds kullaniyorum bu aralar. Cotton bacon serilerinden cok farkli bir yapisi var, biraz muji edasina sahip ama buzulme, sisme huyu yok. nasil koyuyorsam oyle buluyorum tanki acarken. Son olarak emicilik cok yuksek. Daha likiti havadayken emiyor :) cok ucuz bir pamuk birde. Aliden siparis verenlere seslenip, sepete 1 tane atip denemelerini isterim.

Bir eksi tarafı da siren penodat gibi genesis tipi tanklar da ikinci dolumdan sonra likiti taşıyamamakta ve akıtma sorunu çıkarmakta ,
Önerini de değerlendiririm teşekkürler ...

Geri