zaten en sona sakladım zaten yüzüklerin efendisini ki 10 sene önce falan okumuştum. yazıdığım sıra ile okuyacağım. hangi kitaplar hocam onlar teğmin edeyim hemenen son yüzüklerin efendisini oku bence, arada okuman gereken bir kaç kitap daha var
zaten en sona sakladım zaten yüzüklerin efendisini ki 10 sene önce falan okumuştum. yazıdığım sıra ile okuyacağım. hangi kitaplar hocam onlar teğmin edeyim hemenen son yüzüklerin efendisini oku bence, arada okuman gereken bir kaç kitap daha var
Sillmarillion
Hurin'in Çocukları
Akallabeth ve Güç Yüzüklerine Dair
Hobbit
Yüzüklerin Efendisi
Sırası bu şekilde ama tavsiyem önce hobbit sonra üçleme sonra silmarillion sonra arda kalan diğer kitaplar şeklinde çünkü silmarillion ağır dili olan bir kitap sonraya bırakıldığında hem tolkien in diline hakim oluyorsun hemde vay bunun geçmişi böylemiymiş diyip daha çok zevk alıyorsun????
dostum her dublajı kötülememek lazımBaşlığın içeriğini bilemiyorum tam olarak bakamadım ama
Gran Torino mutlaka izleyin. Genel olarak durağan bir filmdir öyle aksiyon vurdu kırdı yoktur ama Clint Eastwood vardır. Filmlerden nasıl keyif alıyorsunuz bilemiyorum ama benim tavsiyem kesinlikle Türkçe dublaj izlemeyin. Ben izlediğim hiçbir şeyi dublajlı izlemem, bizim dublajlar filmlerin kalitesini 2 tık geriye çekiyor. Bu filmde mesela adamın homurtusu bile başlı başına duyulması gereken bir detaydır, maalesef dublaj ile bu tarz detaylar kaçırılıyor.
Bu arada eğlencelik çerezlik dizi için Resident Alien dizisine bir göz atın, seveceksiniz.