Karagezgin
Council
miras mı o ? büyük bi aşkla başlamıştım bu seriye arkadaşımdan yediğim hayatım spoilerı yüzünden yarım bırakmıştımEkli dosyayı görüntüle 21673
Her fantazi edebiyat severin evinde bulunması gereken hayat kurtarıcı 2 eser ( 2side tek cilt özel basımlar )
@Mordor Buharcısı SEN BU KONUYA NASIL YAZMAZSIN:d
Takılıyorum ben sen işlerini hallet muhabbetin dibine vururuz)Üstat yeterlilik sınavı yaklaşıyor kafamı kaldıramıyorum valla :/
Takılıyorum ben sen işlerini hallet muhabbetin dibine vururuz)
spolier falan önemli değil hemwn başla güzel bir seridir, zaten bir çırpıda okunuyormiras mı o ? büyük bi aşkla başlamıştım bu seriye arkadaşımdan yediğim hayatım spoilerı yüzünden yarım bırakmıştım
ilk iki kitabı bitirdim hocam, sırada miras var ancak artık satılmıyor sanırım bulamadım, bi 4 lü set buldum en olmadı onu alıcamspolier falan önemli değil hemwn başla güzel bir seridir, zaten bir çırpıda okunuyor
bende bu seriyi okumamışım sizlerin önerisiyle alıcam birazdan karton kapaklı tek cilt olanından sanırım çok sürmez bitiririm)ilk iki kitabı bitirdim hocam, sırada miras var ancak artık satılmıyor sanırım bulamadım, bi 4 lü set buldum en olmadı onu alıcam
tek cilt olarak basılmış hali yok diye biliyorum hocambende bu seriyi okumamışım sizlerin önerisiyle alıcam birazdan karton kapaklı tek cilt olanından sanırım çok sürmez bitiririm)
tek cilt olarak basılmış hali yok diye biliyorum hocam
hatlar karıştı hocam o öneriyi @CevizAğacı hocam yapmıştı
yanlış mesaja cevap vermişiz desene üstad))hatlar karıştı hocam o öneriyi @CevizAğacı hocam yapmıştı
olur öyle şeyler hocamyanlış mesaja cevap vermişiz desene üstad))
siz hangi kataptan bahsediyordunuz hocamolur öyle şeyler hocam
en son yüzüklerin efendisini oku bence, arada okuman gereken bir kaç kitap daha varJRR TOLKIEN SILMARILLION okuyorum şu anda ve az kaldı bitiminde devamında HoBBİT ve YÜZÜKLERİN EFENDİSİ ne devam edicem.
christopher paolini-eragon serisi hocam, çok akıcı bi kitapsiz hangi kataptan bahsediyordunuz hocam
bir inceleyeyim bakalım hocamchristopher paolini-eragon serisi hocam, çok akıcı bi kitap