Genel Sohbet Facebook denince, favori grubun hangisi?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Koba
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Zeynel abi’nin grup vardı gırgır şamataydı; higend mods a.m.k diye,en iyisi oydu. Bu arada hala var ama eskisi gibi değil tabi. Ayrıca harika ürünler getiriyorlardı.
Bugünlerde en iyi yurtiçi topluluk Dark Vape bence. Yurt dışı ise svc.

Bu yüzden seviyorum seni.

Ön yargım olmasına rağmen son zamanlarda kaniza vape / Batuhan ekşioğlu'nu beğeniyorum.
Bende sizinle aynı fikirdeyim Batuhan beyle gereksiz bir sürtüşme yaşadık lakin herkesin gergin olduğu zamanlar oluyor şu son zamanlardaki fiyat politikaları ve gördüğüm kadarıyla canlı yayın mezatlarıyla verdiği fiyatlar gayet uygun olduğu için benim kırgınlığım/kızgınlığım geçti artık.Başarılarının devamını diliyorum.
Lotusu severiz
Sihirlibuhar diyede bi grup vardı ama artık hiç bir şey paylaşmıyor admini :D

Herkes Birgün Mtl'e Geçecek vardı okadar değerli, bilgili ve bilgilendirici bir grup daha görmedi bu gözler canlı yayınları olsun, bilgi postları olsun öneriler yardımlaşma vs. çoğu grupta ordan çıkmıştır.Öyle bir grup birdahada görülmedi bundan sonrada olmaz.Şimdi hepsi şu çıkmış bu çıkmış grubu, ilan veya anlık. Gerçi artık bilgiyede gerek yok herkes üstat ????(yorumum sadece face grupları içindir diğer platformları kapsamaz)

Geri