Genel Sohbet Facebook denince, favori grubun hangisi?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Koba
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Tam yazılışı ile yazayım; ADANA ELEKTRONİK SİGARA PLATFORMU.

Elektronik Sigara Pazarı

Adana Elektronik Pazarı

Elektronik Sigara Alış-Satış-Takas Platformu

Bir kaç grup daha var, ama tabii ki olayın enteresan tarafı umduğumuz, yıllardır dostumuz dediğimiz, karınca kararınca desteklediğimiz hiçbir grupta bu jestin yapılmadığını gördük. İlk kuruluşta Allah var gerekli destek verildi, ancak sonrasında her nedense perdeleme başladı. Hatta bazılarından arkadaşlarımız aracılığıyla fırça bile yedik:) MTL Premium'da zamanında gerekli jestleri yaptı. Keza Dark Vape, Elektronik Sigara Pazarı, Vapers Of Turkey, Lotus Vape, unuttuğum varsa özür diliyorum.

Biz tarafından en ufak bi perdeleme yapılmadı eğer kastınız Kaniza vape ise biz hala her canlı yayınımızda 1 kez olsun zikrediyoruz forumun ismini

:) Kastımız Kaniza olamaz, desteğini gördük ve görüyoruz.
Peki merakımdan soruyorum Kaniza vape bölümü neden kaldırıldı yani anladığım kadarıyla bizden bi yanlış olmamış foruma karşı ilan açtığım filan da yok foruma bi jest yapmak için çekiliş yapacaktım fakat baktım Kaniza vape yok çok ilginç değil mi?

En çok yardım gördüğüm guruplar “Elektronik Sigara Pazarı” ve “Buhar Bey”

En azından açtığımız post çok gecikmeden onaylanıyor ve yorumlarda katılan kullanıcı sayısı yüksek.!

Bizler e sigara kullanıcısıysak eğer, Buharbey ve kanizaVape biz kullanıcılara kimileri için ulaşılamsı zor olan ürünleri bize uygun fiyata ulaştıran buluşturan @BatuhanEksioglu na teşekür ediyorum. sevdiğim gruplar buharbey ve kanizavape ve bu grupların bir üyesi olarak gururluyum çünkü hiç görmediğim tanımadığım ama dost olarak gördüğüm @BatuhanEksioglu kimsenin hakkına emeğine dokunmayan güzel insan. İyi ki varsın.

Son düzenleme:
Neden ön yargınız var merak ettim?
Valla gözüm kapalı senden alış veriş yaparım. Gözüm kapalı paranı gönderirim, defalarca da gönderdimde. Bilirim ki ürünüm her türlü bana ulaşacak, bilirimki merdiven altı değil orjinal ürün elime geçecek, bilirim ki kazıklanmayacağım. Şimdi ne kadar doğrudur bunu söylemek ama, ürün ismi vermek istemiyorum, piyasa da 400-450 satılan ürünü Batuhan kardeşim ve buharbey kanizavape grupları bu ürünü bana 300 tl'ye buluşturdu. 1000 lira piyasası olan ürünü bana 800 tl'ye buluşturdu. Kutusunda açılmamış jilatinli açılmamış sağolsun var olsun.

Neden ön yargınız var merak ettim?
Önyargı size değil, bunu ben getirdim, bunu ben yaptım, ben olmasam olmaz, en büyük benim'Cİ FB grup sahiplerine karşı önyargım vardı. Tanıdıkça bir çoğu konusunda haklı olduğumu , Siz ve diğer bir kaç arkadaş gibi layığı ile iş yapanları da tenzih ederek bu önyargıların yersiz olmadığını gördüm.
Şahsi değil yani :)

Önyargı size değil, bunu ben getirdim, bunu ben yaptım, ben olmasam olmaz, en büyük benim'Cİ FB grup sahiplerine karşı önyargım vardı. Tanıdıkça bir çoğu konusunda haklı olduğumu , Siz ve diğer bir kaç arkadaş gibi layığı ile iş yapanları da tenzih ederek bu önyargıların yersiz olmadığını gördüm.
Şahsi değil yani :)

Valla ben olmasam bi tek şu olmazdı buna Eminim

Hala 60 ml premium likitler 100-120₺ ye satılırdı

Ama geri kalan herşey ben olmasam da olurdu bi tek bu konuda tevazu gösteremeyeceğim.

Türkiye’de bi çok şeyi ilk yapmanın gururunu yaşamakla beraber en gurur duyduğum şey en uygun fiyata en ucuzu şekilde insanlara sundum! Klon satmadım parasını alıp ürününü göndermemezlik yapmadım.

Valla ben olmasam bi tek şu olmazdı buna Eminim

Hala 60 ml premium likitler 100-120₺ ye satılırdı

Ama geri kalan herşey ben olmasam da olurdu bi tek bu konuda tevazu gösteremeyeceğim.

Türkiye’de bi çok şeyi ilk yapmanın gururunu yaşamakla beraber en gurur duyduğum şey en uygun fiyata en ucuzu şekilde insanlara sundum! Klon satmadım parasını alıp ürününü göndermemezlik yapmadım.
Bu yüzden karşınızda değil yanınızdayız.
Ticaret ahlakı ve karşılıklı saygı olduğu müddetçe O'cu Bu'cu demeyiz kimseye, gel kardeşim deriz. :)

Elimde hiç ürünü kalmamis olsa da Troy kullananlar platformunu hala takip ediyorum.
Orada ki muhabbetleri okumak, o özgüveni damarlarımda hissetmek keyif veriyor...
Ve de MTLworld.

Geri