Tam benlik başlık ya bu, neyseFacebook amele kaynıyor
-Recep İvedik-
Gerçi ben mtl World de üyeyim, amele sayılır mıyım
Bize de serbest mi
Bu yüzden seviyorum seni.Tabii ki
Kendi kapak resmini değiştirip sihirlibuhartv.net resmini koyan tek grup veya ben başka göremedim.
Ekli dosyayı görüntüle 8314
Bir kaç grup daha var, ama tabii ki olayın enteresan tarafı umduğumuz, yıllardır dostumuz dediğimiz, karınca kararınca desteklediğimiz hiçbir grupta bu jestin yapılmadığını gördük. İlk kuruluşta Allah var gerekli destek verildi, ancak sonrasında her nedense perdeleme başladı. Hatta bazılarından arkadaşlarımız aracılığıyla fırça bile yedik MTL Premium'da zamanında gerekli jestleri yaptı. Keza Dark Vape, Elektronik Sigara Pazarı, Vapers Of Turkey, Lotus Vape, unuttuğum varsa özür diliyorum.
Konu dışı ama isimleri kopyalayıp arayayım derken kopyalayamadım ???? Yeni eklenti mi geldi kopyalanmaması için?Bir kaç grup daha var, ama tabii ki olayın enteresan tarafı umduğumuz, yıllardır dostumuz dediğimiz, karınca kararınca desteklediğimiz hiçbir grupta bu jestin yapılmadığını gördük. İlk kuruluşta Allah var gerekli destek verildi, ancak sonrasında her nedense perdeleme başladı. Hatta bazılarından arkadaşlarımız aracılığıyla fırça bile yedik MTL Premium'da zamanında gerekli jestleri yaptı. Keza Dark Vape, Elektronik Sigara Pazarı, Vapers Of Turkey, Lotus Vape, unuttuğum varsa özür diliyorum.
EvetKonu dışı ama isimleri kopyalayıp arayayım derken kopyalayamadım ???? Yeni eklenti mi geldi kopyalanmaması için?
Çok güzel anlatmışsınız.
Ama benim gördüğüm olay.
Bu e-sigara olayında millet birbirine destek değil köstek oluyor.
Ne gerek var köstek olmaya, eğer olay e-sigara dan ekmek yemekse
Herkese yetecek ekmek var.
Yanlışım varsa bağışlayın.
Sihirlibuhar'ı seviyorum ben. Ama kimseyi almıyorlar ehe
Hahah anlatalım,anlatalım da bizi almadın diyenler ibret alsınSenin giriş hikayeni bir gün canlı yayında anlatalım
Öyle güzel söylemişsiniz ki hocamÇok güzel anlatmışsınız.
Ama benim gördüğüm olay.
Bu e-sigara olayında millet birbirine destek değil köstek oluyor.
Ne gerek var köstek olmaya, eğer olay e-sigara dan ekmek yemekse
Herkese yetecek ekmek var.
Yanlışım varsa bağışlayın.
Artık adam akıllı oturup konuşmayı'da dinlemeyide bilmiyoruz. Varsa yoksa kavga, gürültü, hakaret, çekememezlik.Öyle güzel söylemişsiniz ki hocam
Siyasette herkes birbirini kötü eleştiriler yapıyor ya ne yazık ki gruplar da aynı şekilde davranışlar sergiliyor
Üzücü bir durum