serbest
Community
Benim bildiğim kadarıyla uzatma takımı yok Türkiye'de satan, henüz. İkincisini alanlar ürünü beğendikleri ve sürekli kullandıkları için alıyorlar, hem yedek oluyor. @boatswain
v2.1 deneyebilirsin 150 Liraya rahatca bulursunExpo da sadece v4 kullandim kullanmaktayim bogaz vurumu seven biri olarak ben begendim gecmis serilerini denemek isterim fakat o kadar para verilmeyecegini dusunmekteyim.
V4 likit canavari olsada sevdim ben
Ekli dosyayı görüntüle 17148
v2.1 deneyebilirsin 150 Liraya rahatca bulursun
yanılmıyorsam 1000 serisinden önceleri daha iyi
V4 ü çıktığı günden beri zevkle kullanıyorum ,( V3 kullandım beğenmedim akıtmasını bir türlü engelleyememiştim, Orj. Kayfun lite plus v2 kullandım harikaydı ama pratik değildi) aroması üst seviye değil ama üzmez, boğaz vurumu az, ayrık kullanacaksanız %99 tükürür, 27ga 1 ohm bitişik ılık>soğuğa yakın ideal sarım, likit tüketimi tankı küçük olmasına rağmen az ,ben likit tüketiminden çok memnunum, içim zevki ; hani ateşli de bir nefes çekersiniz de bir kaç sefer de dışarı atarsınız ya o şekil (benim en beğendiğim özelliği), sıkılık isteğiniz şekilde ayarlanabiliyor kaçak sıfır desem yalan olmaz ve şimdiye kadar kullandığım en sessiz ato ses yok, en çok tütünlü ve meyveli kullanıyorum bu ato da, şimdiye herhangi bir problem çıkarmadı bu kullandığım. İpucu ; ilk aldığınız da temizliğini yaparken base 'in içine ulaşmak için , kutupları base den ayırmayın (çevirerek açılıyor) ,hatta bu işlemi hiç yapmayın, iki tane V4 almıştım, siyah olanın base ini ayırdım (zaten çoğunda ayırmak için kan ter içinde kalıyorsunuz), tekrar topladığımda bir problemle karşılaştım ; iç hava tüpünün üzerindeki silikon siz çevirdikçe hava tüpünün üzerindeki hava deliğinin üstünü kapatıyordu, ne kadar dikkatli kapatmaya çalışsanız da olmuyordu, çaresi; silikonun hava tüpüne doğru olan bölümünün 5 te 2 sini jiletle kesmek oldu, fena olmadı ama ilk halini bir daha vermedi sattım. Uzun süredir Galaxies Mtl Rta - Kayfun Prime - V4 üçlüsünü kullanıyorum, nbase için de hala Joyetech eGrip 2 Light ımı kullanıyorum , benim için en önemli özellikleri pratik olmaları, çünkü en kral ato olsa da pratik değilse bir süre sonra bıkıyorsunuz. Benim V4 le deneyimlerim bunlar , umarım yardımcı olabilmişimdir.Şu aromayı yorumsuz verme mevzusu önemli. Bunu başarabilen az sayıda ato denk geldi. Biri Kayfun Five Pawns, biri de expro v3. Fakat dillendirilen aşırı likit tüketimi ve oring kalitesizliği kullanımı olumsuz etkiliyor. Likiti fazla tükettiği için sanırım buhar performansı da üst seviye. V4 te likit tüketimi ve aroma kalitesi olarak v3 seviyesinde mi acaba?
Ustad expromizer v2.1'in klonu mu varmış?Okuduğum kadarıyla, V2.1, özellikle NET aroma ve likit kullananlar arasında epey popüler. NET dünyasına giriş yapanlara da önerildiğini okuyorum. Yurtdışında klon olarak satılan yerlerden biri, Tisvapo (İtalya).
Ustad expromizer v2.1'in klonu mu varmış?