Arkadaşlar, Expro V4, 80vg 18mg -12mg , 26ga aralıklı ve 27ga bitişik ilk izlenimlerim ;
* Kanthal 26ga aralıklı ; buhar sıcağa yakın, her zamanki pamuk yoğunluğunu kullandım halde 3 likit beslemesi açık olduğunda tükürme yapıyor (bazen 2 likit beslemede de yapıyor), Aroma ortanın hafif üstü, boğaz vurumu orta.
* Kanthal 27ga bitişik ; buhar ılık ve az altı , 26 ve 27ga arasındaki buhar sıcaklığı farkı, sarım farkları olsa bile diğer atomizerlerime oranla çok fazla, tükürme yok. Aroma orta, boğaz vurumu orta.
Her iki sarımda da ; meyveli henüz denemedim, likit besleme çok iyi, kısa zamanda bol buhar, buhar kuruya yakın ipek gibi , içim keyfi çok iyi çektikçe çekesiniz geliyor, içim şekli ateşliye yakın , üstten hava besleme mekanizması iyi çalışıyor hiç potturmadı, sessiz-mutlak sessiz-ses yok, guruldama yok, likit harcaması özellikle 27ga da iyi , default halde ayarlanabilir 510 pin kaynaklı anlamlı ohm atlamaları oldu, modun atomizeri görmediği de oldu, ayarlamalarını yaptıktan sonra içtiğiniz sürece ohm atlaması yok , likit besleme mekanizmasını kullanmak çok kolay, yapısı dolayısıyla artık atomizer sıkışması yok , hava kaçağı yok gibi bir şey, sıkılık ayarlaması güzel, 1. delikte dudaklar yanaklar iyice bükülüyor baya sıkı, ben 2. delikte rahat ediyorum, hava deliklerinin heriki tarafında stoper mevcut, hava deliklerini ayarlamak kolay takla atmak zorunda kalmıyorsunuz, Ammit Mtl Rta gibi topcap le arasında boşluk kalıp saçmalamıyor stabil , Ammit gibi üst hava deliklerinden basınç oluşup likit gelmiyor, haliyle herhangi bir sızdırma yok. Her ne kadar daha etli driptipleri daha çok sevsem de driptipinin kullanımı da güzel, driptipten bir süre sonra ağzınıza likit gelmiyor, driptipin altında likit toplanmasına henüz rastlamadım. Pico ya ilk taktığınızda oturmayacak gibi duruyor (kenar tırtıklarından dolayı) ama hafif itmeyle birlikte dişlilerin birbirine tık tık değmesi misali sonrası oturuyor, fotosunu aşağıya ekledim.
Henüz 4-5 ml tükettim, ileriki zamanlarda nasıl olur onu da zaman gösterecek.