Sorma @Blackeagle hocam uyladı beni gittim v60 aldım
Filtre kahveyi 2lt sürahiye koyup soğutup içiyordum şimdi v60 ile çok daha rahat oluyor. Öneririm.
Gramaj ile uğraşacak vaktim ve sabrım yok hocam Frenç pres ile yaparken bile beklemek yoruyor beniHocam bu videoyu izleyin. Dünya şampiyonu kasuya çok basit ama lezzetli bir yöntemle demliyor. Buradaki gramajlara uyarsanız harika kahveler çıkıyor
Ah bu üşengiçlik olmasa neler yapacağım da sorma,Gramaj ile uğraşacak vaktim ve sabrım yok hocam Frenç pres ile yaparken bile beklemek yoruyor beni
İyisi mi demlikli bir makine edineyim ben
Hocam likit demlerken nasıl kaç ml nbase e kaç ml aroma koyuyoruz hesabı yapıyoruz, kahvede de aynısı aslında . Gerçekten güzel birşeyler üretmek emek istiyor. Örneğin v60 la en güzel demleme iyi bir suyun 92-94 dereceler arasında kullanımıyla gerçekleşiyor. Bu işler ( elektronik sigara da dahil ) keyfi işler. Zaten insan keyf almadan yapıyorsa yapmasının bir anlamı yok. Bazen bu tür uğraşlar günlük hayatın sıradanlığına iyi geliyor. En azından bende öyleGramaj ile uğraşacak vaktim ve sabrım yok hocam Frenç pres ile yaparken bile beklemek yoruyor beni
İyisi mi demlikli bir makine edineyim ben
Evde kavurma için bahsettiğiniz özelliklere sahip ikawa pro var ama fiyatı 1270£ kendi sitesinde.kahve olarak bu aralar favorim açık kavrum etiyopya limu ve orta kavrum sumatra mandheling. evde kavurma için keşke kompakt ve etrafı kirletmeyen bir cihaz üretseler...