Kahve zincirleri yıllarca yanık çekirdek ile damak tadımızı koyu ve yoğun kahveye alıştırdı.. Ben artık öyle koyu kahveler yerine daha aromatik kahveler tercih ediyorum. V60 ın güzelliği herşey el ile ayarlandığı için istediğiniz tadı tutturabilmeniz. Dediğim gibi bir colombia çekirdeği ile istediğiniz o yoğun tatları yakalayabilirsinizV60'ı bakıyorum tam mesajı gördüm kahve de daha baharatlı tat arıyorum hocam ben, daha yoğun bir kahve istiyorum nedense. Dur gideyim de moka pota su koyayım
Yarım kilo kadar kahvem kaldı hocam, bir dahaki siparişte önerilerinizden birini deneyeceğim, bakalım çiçek kokusunu sevecek miyimKahve zincirleri yıllarca yanık çekirdek ile damak tadımızı koyu ve yoğun kahveye alıştırdı.. Ben artık öyle koyu kahveler yerine daha aromatik kahveler tercih ediyorum. V60 ın güzelliği herşey el ile ayarlandığı için istediğiniz tadı tutturabilmeniz. Dediğim gibi bir colombia çekirdeği ile istediğiniz o yoğun tatları yakalayabilirsiniz
Cold brewi bir türlü denemedim evde yapmayı.. Aslında bir sürü kahve çekirdeğim var deneyebilirim. Ne kalınlıkta çekiyorlar hocam cold brew için. Bir de biraz ayrıntılı tarif verseniz de bir denesem Örneğin demleme soğuk suyla mı yapılmalı yoksa oda sıcaklığında suyla yapılıp sonra mı soğutulmalı ? Oran ne kullanıyorsunuz?Özel ilgi alanımdır benimde kahve, Panama Esmeralda Geisha favorim özellikle v60 ve ısıtılmış bardakla gece kahvemdir, 22.00 gibi demler balkona atarım kendimi ama her ne meletse bu elektronik sigarayı en çok Cold Brew lerle içiyorum bildiğin keyif üzerine keyif, 0 asidite %100 baharat veriyor bana. Ayrıca çok zahmetsiz kahveyi çektir soğuk suyla karıştır 24 saat beklet tülbentle filtreyle süz, suyla karıştır iç 1 hafta iç mis gibi..
Sorma @Blackeagle hocam uyladı beni gittim v60 aldımÖzel ilgi alanımdır benimde kahve, Panama Esmeralda Geisha favorim özellikle v60 ve ısıtılmış bardakla gece kahvemdir, 22.00 gibi demler balkona atarım kendimi ama her ne meletse bu elektronik sigarayı en çok Cold Brew lerle içiyorum bildiğin keyif üzerine keyif, 0 asidite %100 baharat veriyor bana. Ayrıca çok zahmetsiz kahveyi çektir soğuk suyla karıştır 24 saat beklet tülbentle filtreyle süz, suyla karıştır iç 1 hafta iç mis gibi..