aliemirkose
Community
Teşekkür ettim. ????Evet hocam
@Labuda hocam satarsanız-satmak isterseniz talip olabilirim ????Bende ulton klonunu kullanıyorum.Aroma çok iyi, vurum orta ve üstü(3mg nic)?buhar tatminkar, kurulum ve pamuklaması kolay, besleme sıkıntısız kısacası üzmeyecek,işçiliği iyi bir ato.Tavsiye ederim.
Ekli dosyayı görüntüle 61434
Soranları üstüne salan benim itiraf ediyorum ????Bende 2 kuma vardi satildi tedarikçi değilim arkadaşlar))
Bi tanesi bende aldığım en isabetli atomizer oldu hatta insanın böyle atomizeri varken neden satar diye de düşünmedim değil ????Farkettim o yüzden buraya da yazayım dedim umut dagitmayalim )))
Bu düşünceden alı koymayalım abi bir dene istersen ????????Bi tanesi bende aldığım en isabetli atomizer oldu hatta insanın böyle atomizeri varken neden satar diye de düşünmedim değil ????
Düşünür müyüz ????Bi tanesi bende aldığım en isabetli atomizer oldu hatta insanın böyle atomizeri varken neden satar diye de düşünmedim değil ????
Elimdeki likitleri benim istediğim gibi veren atolar olduğu için olabilir )))Bi tanesi bende aldığım en isabetli atomizer oldu hatta insanın böyle atomizeri varken neden satar diye de düşünmedim değil ????
Çok mantıklı işi olmayan çıkabilir ????????????????????????????Elimdeki likitleri benim istediğim gibi veren atolar olduğu için olabilir )))
İsa abi bir dur sen sıra çok sana gelene kadar ohooo ????????Düşünür müyüz ????
????
Her halükarda çetin şartlarda dahi mücadelemiz sürecek ????????İsa abi bir dur sen sıra çok sana gelene kadar ohooo ????????
???? likitte nedir o nasıl bişey mis gibi sek varkenElimdeki likitleri benim istediğim gibi veren atolar olduğu için olabilir )))