must_esf_34
Community
???? bir gün önceki günkü yorumunun üzerine bu foto çok şaibeli olmuş @iPehlivan kardeşim
Hayırlı olsun kardeşim güzel günlerde kullan inşallah @iPehlivanMod biraz bakımsız, birkaç problemi vardı. Yakın bi kardeşinden uyguna alıp bakımını yaptım, güzel denk geldi ????
Bulmayi beklemeden damlatarak kullan yaw, belli mi olur belki hosuna gitmezTeşekkür ederim üstadım Bir heves aldım ama henüz kullanmak nasip olmadı. Kafama göre bir squonk mod bulur isem oda olur
Üstad bir kapasite durumu döz konusu degil 3 puff çek çap aç 3 damla damlat sonra 3 puff çek bana göre degil vuracan kırbacı mantığındayım. Koleksiyonerliğe doğru giden bir yol görüyorum kendimdeBulmayi beklemeden damlatarak kullan yaw, belli mi olur belki hosuna gitmez
Bi deniyelim dediğiniz gibi belki sevmicez atoyu boşa squonk almamış olurumYol yakın da değil ki dön diyeyim ???? yolun açık olsun
3 fırt ne yaw, iyice boca et en az 15 fırt çekersin????
Üstad ben DL de bile 3 puffta bir damlatmıyorum kaldı ki mtl de bu kadar kısa kullanımı olsun. tabi denemediğim için bir yorumda bulunmam da yanlış olacaktır.Üstad bir kapasite durumu döz konusu degil 3 puff çek çap aç 3 damla damlat sonra 3 puff çek bana göre degil vuracan kırbacı mantığındayım. Koleksiyonerliğe doğru giden bir yol görüyorum kendimde