Alınmış alınmıştır diyeyim hocam. Ekonomik durumların nasıl yansıma yapacağı belli gibi ????????yemedim içmedim aegis legend 2 aldım
x olanı satsam mı ki?
haklısın hocam, eldekini şimdi satsam belki 3aya iki katına çıkacakAlınmış alınmıştır diyeyim hocam. Ekonomik durumların nasıl yansıma yapacağı belli gibi ????????
Q16 coiller tükenince dvarw 16 ile devam edersin comandante segundo.Era bellcap + Driptip +Justfog Q16 ve coiller
Ekli dosyayı görüntüle 55924Ekli dosyayı görüntüle 55925
Q16 coiller tükenince dvarw 16 ile devam edersin comandante segundo.
Hocam merhaba,1-2 tur bineyim, sonra yazarım
Şu an hiç bir şey almadım.faız sıfıra dolar bir liraya düşünce almayı düşneceğim ömrüm vefa eder ise.????
???? oda bedava değil kio günü beklersen ancak beleş pambık alırsın hocadan ????
Allahtan bu günlerimizi görerek elli metre kadar Rayonu bir kenara ayırmıstım..siz bilirsiniz yeterli gelir herhalde.????o günü beklersen ancak beleş pambık alırsın hocadan ????
Subliminal mesaj mı veriyonBende bundan koydum kenara 1 kutu. Hoca zorlanmasın diye de özellikle 2.5 mm.lik aldım ????
Ekli dosyayı görüntüle 55950
dolar dayanmış 14e artık babayı bile alamayız.dolar olmuş 9 kusur bu gidişle anca babayı alırım.Asvalta likit dokup çeksek aroması iyi olur mu ? Sonuçta yol önemli
???? bir gün önceki günkü yorumunun üzerine bu foto çok şaibeli olmuş @iPehlivan kardeşim