Nickim10Harf
Community
Hangi firmayı tercih ediyorsunuz
En kaliteli vg pg markası hangisi yani hangisini almalıyım
En kaliteli vg pg markası hangisi yani hangisini almalıyım
Oyla
0
Carlo şekersiz nötr hocam, gayet iyiCarlo nün vg karakteri, içimi ve kalitesi nasıldı
Bir ara kullandım ama çok hatırlamıyorum
Hocam dıy kit aroma için hangi nbase daha iyidirCarlo şekersiz nötr hocam, gayet iyi
Hocam o birazda sizin zevkinize bağlıHocam dıy kit aroma için hangi nbase daha iyidir
Merhaba
Evyap likit yapmayı düşünüyorum
60/40 9mg
Lakin Nbase konusunda kararsız kaldım
İçimi güzel boğaz vurumunu hissettiren Nbase sizce hangisidir ?
???? kim kim hocamBu arada , her zaman musteri memnuniyeti nedeniyle ********** ile alisverisim olur. Yanlis n base yollamalarina ragmen, demledigim aromalarla birlikte iade almadan, sorgusuz sualsiz degisim yapmislardir kendileri.
???? kim kim hocam
hah ben geldim@Namca ‘nın sorusuyla başlığı güncellemiş olayım,
hah ben geldim
son nbase carlo merck sieg 6mg benimde
kızarıklı yok ama öksürtüyor meret 9ml merck 12mg merck ile hiç öksürmemiştim
kızarıklığın yaz aylarında başka sebepleri de olabilir ama en temizi likit değiştirip gözlemlemek desem yaz bitti...
üstat o tam öyle diiltek değişken sieg/merck ise sorumlu belli demektir
eğer denerseniz lütfen yorumlayın. kimetsan vg hakkında çok kullanıcı yorumu yok maalesef.Merck VG ve Merck N (1MG) olarak kullanıyorum. Ama Kimetsan VG'sine geçmeyi düşünüyorum. Zeytinyağından üretim yapıyorlar diye bir kaç yerde böyle bir bilgi ile karşılaştım.
Nbase uretmiyorlar mi?Kimetsan alırsan Dış Bağlantı dan alıp denersen hoş olur .
Fiyat olarak pahallıdır, Kalite olarak merck ile aynıdır tat olarakta .ham maddesi zeytin den elde edildiği için pahallıdır.
Tıpkimsan varil varil alıp kendisi şişeler.Likit üretimi yapan eski üstatlardan bir iki tanesi alış verişi ordan yapıyordu.
Diğer sitedeki Tedarikci nın birindenden aldım,bayağı farkı bir şey çıktı.Gol yeme..
Bazı arkadaşlar topa tutacak...Kaçayım.