Nickim10Harf
Community
Hangi firmayı tercih ediyorsunuz
En kaliteli vg pg markası hangisi yani hangisini almalıyım
En kaliteli vg pg markası hangisi yani hangisini almalıyım
Oyla
0
Thread 'Atlas Nbase Deneyen Var Mı?' https://www.tr.sihirlibuhartv.net/konu/atlas-nbase-deneyen-var-mi.4565/Atlas nbase hakkında ne düşünüyorsunuz hocam
hocam aynı kombinasyonun Siegfried nikotinlisini kullanıyorum,gayet güzel,değişmem sanırım.Daha önce IOI + ineos kullanıyordum çünkü IOI saflığı min 99.7,diğer ucuz vg'lere göre bi tık daha iyi.Ama Carlo en iyisi bence . 3M alacak zengin arkadaşlar lot no sorsunlar tedarikçiye arada,cevap veremezse veya oyalarsa uzak durun.Şu aralar, Oleon bio-Carlo Erba- Chem(nik) kullanıyorum MTL için ben özellikle bir firmadan alışveriş yapıyorum başım ağrımadı ağrımıyor.
Yıllar önce hediye olarak göndermişti sigma merck.merck açıkçası ben beğenmiştim. Daha sonrada kendi arkadaşımdan aldığım için büyük bir çoğunlukla o nedenle tekrardan uğramadım. (Goldbuhar) Ama takip ederim bir kac yayininada katimistim (öyle çok yayın yapan ve yayına kendisi çıkan birisi değil) efendi dürüst bir esnaf olduğunu soyleyebilirim. Kimsenin etlisine sutlusune karışan birisi değil işine bakıyor. Buradanda selam olsun @ATLAS N-BASE kardeşimeAtlas nbase hakkında ne düşünüyorsunuz hocam
benimde hakkında genelde pozitif şeyler duyduğum bir tedarikciYıllar önce hediye olarak göndermişti sigma merck.merck açıkçası ben beğenmiştim. Daha sonrada kendi arkadaşımdan aldığım için büyük bir çoğunlukla o nedenle tekrardan uğramadım. (Goldbuhar) Ama takip ederim bir kac yayininada katimistim (öyle çok yayın yapan ve yayına kendisi çıkan birisi değil) efendi dürüst bir esnaf olduğunu soyleyebilirim. Kimsenin etlisine sutlusune karışan birisi değil işine bakıyor. Buradanda selam olsun @ATLAS N-BASE kardeşime
Atlas nbase hakkında ne düşünüyorsunuz hocam
Güvenilirlerdi 3-4 ay önce. Şuan ne durumdalar bilmiyorum
Bıraktın mı hocam buharı yoksa devam mı anlamsiz bir merak bendeki amaGüvenilirlerdi 3-4 ay önce. Şuan ne durumdalar bilmiyorum
Hocam sivilce sorunu oluyor mu ya nbase ile alakalı ilk defa duydum şaşırdım(Mtl) Uzun süre boyunca evyap-basf-chem kullanıyordum hem kokusuz hem tatsız hem de boğaz parçaladığı için fakat 2 senedir gecmeyen sivilcelerimden dolayı ben de merck pg ve merck nikotine döndüm fakat chemin yerini asla tutmadı yani kısa bir serüven oldu.Basf chem ile 12mg icerken merck merck 18mg olarak chemin yanına bile yaklaşamadı. Bir kez de bio base denemiştim. Ineos vg ineos bio pg ve siegfried nic. olarak gayet doyurucuydu ve sertti. Neden ona dönmüyorsam. Ben sipariş geçmeye gidiyorum belki sivilcelere çözüm ordadır????
Tüketmeye devam.Bıraktın mı hocam buharı yoksa devam mı anlamsiz bir merak bendeki ama
Hocam bir çok kişi aynı sorunu yaşıyor ama tabi ki kanıtlanmış bir şey, herhangi bir araştırma olmadığı için kesin konuşmak zor fakat nbase degiştirdiklerinde geçtiğini söylüyorlar denemekten zarar gelmez ????Hocam sivilce sorunu oluyor mu ya nbase ile alakalı ilk defa duydum şaşırdım
Tıpkı aromada olduğu gibi nbase de damak tadımızı farklı etkiliyor.Herkeste etkisi farklı, vücudum Merck'li herhangi bir üründe anında tepki veriyor, sivilce ve göğüs tıkanması yapıyor. Chemnovatic'i DL olarak içsem bile herhangi bir sorun yaşamıyorum. Ama aromayı bastırdığını düşündüğüm ve DL'yi tatlı sevdiğim için Sigma ya da Wilmar kullanıyorum.
Chemnovatic sert ağır deniyor ama BASF PG ve Siegfried nikotin korkunç asıl. Herhangi bir sorun yaratmadı bende ama bir nefes bile çekemiyorum nefesi tıkıyor.