Orjinal skyfall bulsam deneyeceğim ama bir türlü bulamadımHaku Venna , Skyfall , Sirius Vega , NarBA, bunlar denenebilir. İyidirler yani.
Bulalım Ama Fiyatı Euro bandında 300 Euronun altında olmaz. Çok kısıtlı bir üretimi var. Ve Randomizer ile satılıyor... Türkiye'de bir kaç kişide var.Orjinal skyfall bulsam deneyeceğim ama bir türlü bulamadım
Can, Yahu bu dvarw MTL e Nano alien clapton sardım. TFC pamuk . Decano likit elimden düşmüyor.Ekli dosyayı görüntüle 31839
Yaklaşık 2 aydır Dvarw DL kullanıyorum, kesinlikle tavsiye ederim, kullandığım en iyi single rta diyebilirim rahatlıkla. Dual ve aşırı geniş hava akışına sahip atomizerleri günlük kullanamıyorum. Dvarw’da 2.5mm afc 0.45 ohm alien clapton ile muazzam bir aroma söz konusu, evyaptan ilk kez keyif aldım diyebilirim
Azizim zaten ikinci el piyasası budur. Orjinali daha ucuz. 195 Euro gibi bir şey. Bulunmadığından karaborsa.Hocam sıfırı pek uğraşı olur ve fiyatı da epey yüksek. Klon ürün de kullanmaktan haz etmiyorum pek. Orjinal bir ikinci el bulursam alırım diye düşünüyorum ama
Can, Yahu bu dvarw MTL e Nano alien clapton sardım. TFC pamuk . Decano likit elimden düşmüyor.
Anladım hocam Facebook bakayım o zamanAzizim zaten ikinci el piyasası budur. Orjinali daha ucuz. 195 Euro gibi bir şey. Bulunmadığından karaborsa.
Yalnız sizde ulaşabilirsiniz. Bu ürünlere. Facebooktan ESG grubuna üyelik başvurusu yapın grubu takip edin. Koronadan sebep bu aralar pek bir şey yok. Ancak bu mevzular geçtiğinde liste yayınlanır. Eklersiniz kendinizi. Size çıkarsa özel bir şifre veriyorlar . Paranızı ödüyorsunuz. Onlar kargoya veriyor.
Ben hala GT3 mu daha iyi dvarw mi karar vermeyip iksine de aynı likitleri doldura doldura içiyorum günlerdirEkli dosyayı görüntüle 31839
Yaklaşık 2 aydır Dvarw DL kullanıyorum, kesinlikle tavsiye ederim, kullandığım en iyi single rta diyebilirim rahatlıkla. Dual ve aşırı geniş hava akışına sahip atomizerleri günlük kullanamıyorum. Dvarw’da 2.5mm afc 0.45 ohm alien clapton ile muazzam bir aroma söz konusu, evyaptan ilk kez keyif aldım diyebilirim
Ultem bellcaple çok şık durmuş dvarw dl. Güle güle kullanın. Aşırı derecede merak ediyorum ben de MTLsi en sevdiğim atomizerim. DL si nasıl acepBen hala GT3 mu daha iyi dvarw mi karar vermeyip iksine de aynı likitleri doldura doldura içiyorum günlerdir
Ekli dosyayı görüntüle 31854
Darısı sana bu da bubble camli hali daha önce regule camlisini atmıştım buralar bir yereÜç senedir birlikte olduğumuz beni yolda bırakmayan ama artık kendisinin ahı gidip vahı kalan Ammit 22 diyorum. Ne çok sıkı ne çok havadar. Aroma yerinde. Kurulum çok basit. Ucuzundan ikinci elde denk gelirse denemenizi tavsiye ederim. Normal kanthal tellerle zevk vermez. Clapton ile çok güzel bence. Radarımda tauren one var bu aralar. Kısmet
likit kapasitesi olsun, içiminin gt3 gibi pürüzsüz olması olsun gayet güzel tank dvarw dl. kısa tanklarını kullanmadım, uzun tankları için aroma da gayet temiz ve birbirine karışmadan geliyor.Ultem bellcaple çok şık durmuş dvarw dl. Güle güle kullanın. Aşırı derecede merak ediyorum ben de MTLsi en sevdiğim atomizerim. DL si nasıl acep
Darısı sana bu da bubble camli hali daha önce regule camlisini atmıştım buralar bir yere
Evet tauren one (beest değil) RTA bende regular ve buble cam var hocam düşünceniz için çok teşekkür ederimEsenlikler.
Atomizeriniz T H C Tauren RTA mı? Fotoğraftan Ayırt Edemedim Eğer Bahsi Geçen Atomizer İse Orijinal Bubble Camı Var Ben de Size Gönderebilirim.
Ben bugün yarın başlayacam derken 4 sene geçti. En sonunda arkadaşlar lustro mod pulse squonk kit bir kaç rda hediye etti ancak o şekilde dl hayatıma girdiBir de ben başlayabileydim şu dl işine