• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Öneri İstiyorum? | E-Sigara En İyi DL RTA?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan eeGoo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Haku Venna , Skyfall , Sirius Vega , NarBA, bunlar d
Orjinal skyfall bulsam deneyeceğim ama bir türlü bulamadım :(
Bulalım Ama Fiyatı Euro bandında 300 Euronun altında olmaz. Çok kısıtlı bir üretimi var. Ve Randomizer ile satılıyor... Türkiye'de bir kaç kişide var.

Ancak klon performansı nedir bilmiyorum değerlendirmelere bakılıp denenbilir.

072A5757-B4E9-4C04-9A51-995BA159D761.jpeg

Yaklaşık 2 aydır Dvarw DL kullanıyorum, kesinlikle tavsiye ederim, kullandığım en iyi single rta diyebilirim rahatlıkla. Dual ve aşırı geniş hava akışına sahip atomizerleri günlük kullanamıyorum. Dvarw’da 2.5mm afc 0.45 ohm alien clapton ile muazzam bir aroma söz konusu, evyaptan ilk kez keyif aldım diyebilirim :)

Hocam sıfırı pek uğraşı olur ve fiyatı da epey yüksek. Klon ürün de kullanmaktan haz etmiyorum pek. Orjinal bir ikinci el bulursam alırım diye düşünüyorum ama :)

Ekli dosyayı görüntüle 31839

Yaklaşık 2 aydır Dvarw DL kullanıyorum, kesinlikle tavsiye ederim, kullandığım en iyi single rta diyebilirim rahatlıkla. Dual ve aşırı geniş hava akışına sahip atomizerleri günlük kullanamıyorum. Dvarw’da 2.5mm afc 0.45 ohm alien clapton ile muazzam bir aroma söz konusu, evyaptan ilk kez keyif aldım diyebilirim :)
Can, Yahu bu dvarw MTL e Nano alien clapton sardım. TFC pamuk . Decano likit elimden düşmüyor.

Hocam sıfırı pek uğraşı olur ve fiyatı da epey yüksek. Klon ürün de kullanmaktan haz etmiyorum pek. Orjinal bir ikinci el bulursam alırım diye düşünüyorum ama :)
Azizim zaten ikinci el piyasası budur. :D Orjinali daha ucuz. 195 Euro gibi bir şey. Bulunmadığından karaborsa.:)
Yalnız sizde ulaşabilirsiniz. Bu ürünlere. Facebooktan ESG grubuna üyelik başvurusu yapın grubu takip edin. Koronadan sebep bu aralar pek bir şey yok. Ancak bu mevzular geçtiğinde liste yayınlanır. Eklersiniz kendinizi. Size çıkarsa özel bir şifre veriyorlar . Paranızı ödüyorsunuz. Onlar kargoya veriyor.

Can, Yahu bu dvarw MTL e Nano alien clapton sardım. TFC pamuk . Decano likit elimden düşmüyor.

Nano Alien Clapton gerçekten çok iyi bir coil muadillerinin tanesini 8-9€ dan satıyorlar üstat :) İşte mtl’in baca çapı az daha geniş olaydı nano’yla çok daha güzel olurdu, ben o coiller 2mm’ye çekip öyle sarıyorum 0.65 civarı veriyor tam watt’ını verince de bazı likitler boğuyor. Decano’yu deneyeceğim müsait bir zamanda :)

Azizim zaten ikinci el piyasası budur. :D Orjinali daha ucuz. 195 Euro gibi bir şey. Bulunmadığından karaborsa.:)
Yalnız sizde ulaşabilirsiniz. Bu ürünlere. Facebooktan ESG grubuna üyelik başvurusu yapın grubu takip edin. Koronadan sebep bu aralar pek bir şey yok. Ancak bu mevzular geçtiğinde liste yayınlanır. Eklersiniz kendinizi. Size çıkarsa özel bir şifre veriyorlar . Paranızı ödüyorsunuz. Onlar kargoya veriyor.
Anladım hocam Facebook bakayım o zaman :)

Ekli dosyayı görüntüle 31839

Ben hala GT3 mu daha iyi dvarw mi karar vermeyip iksine de aynı likitleri doldura doldura içiyorum günlerdir :P
IMG_20200330_140848.jpg

Üç senedir birlikte olduğumuz beni yolda bırakmayan ama artık kendisinin ahı gidip vahı kalan Ammit 22 diyorum. Ne çok sıkı ne çok havadar. Aroma yerinde. Kurulum çok basit. Ucuzundan ikinci elde denk gelirse denemenizi tavsiye ederim. Normal kanthal tellerle zevk vermez. Clapton ile çok güzel bence. Radarımda tauren one var bu aralar. Kısmet :)
Darısı sana :D bu da bubble camli hali daha önce regule camlisini atmıştım buralar bir yere :D

Ekli dosyalar

• IMG_20200330_155208.jpg
    IMG_20200330_155208.jpg
    25 KB · Görüntüleme: 23
Ultem bellcaple çok şık durmuş dvarw dl. Güle güle kullanın. Aşırı derecede merak ediyorum ben de :) MTLsi en sevdiğim atomizerim. DL si nasıl acep :)
likit kapasitesi olsun, içiminin gt3 gibi pürüzsüz olması olsun gayet güzel tank dvarw dl. kısa tanklarını kullanmadım, uzun tankları için aroma da gayet temiz ve birbirine karışmadan geliyor.

Darısı sana :D bu da bubble camli hali daha önce regule camlisini atmıştım buralar bir yere :D

Esenlikler.

Atomizeriniz T H C Tauren RTA mı? Fotoğraftan Ayırt Edemedim Eğer Bahsi Geçen Atomizer İse Orijinal Bubble Camı Var Ben de Size Gönderebilirim.

Son düzenleme:
Geri