Vgod atomizerleri başarılı atomizerler değil hocam. Vgod pro drip rda biraz güzeldi, sonra çıkanlar rezalet diyebilirim. Peerless uzun süre kullandım, malzemesi ince olduğu için çok ısınıyordu haliyle buharda sıcak oluyordu ama güzel rda di hakkını yememek lazım.Ben ilk önce Vgod Elite Rda almıştım aroma konusunda fena değildi hep soğuk buhar ama haznesi çok küçüktü bide en ufak yan yatmasında az bi pamukta likitk alsa akıyordu bide hava kanalından çok likit sıçrıyordu modun üstüne sonra satıp Peerless Rda aldım valla fiyatına göre gayet iyi vgoddan aroma konusunda daha iyi rahatlıkla taşınıyor hiç akıtma başıma gelmedi sadece vgoda kıyasla biraz daha sıcak buhar veriyor.
Valla hocam açıkçası peerlesstan önce arkadaşta drop rda yıda bi süre denedim dropa kıyasla peerless yine soğuk kalıyor fiyatına göre iş gören bir Rda lşuanda piyasda çok ilginç bir rda da çıkmıyor ki merak edip bi peşine düşelim iyice dl olayı bitti artık.Vgod atomizerleri başarılı atomizerler değil hocam. Vgod pro drip rda biraz güzeldi, sonra çıkanlar rezalet diyebilirim. Peerless uzun süre kullandım, malzemesi ince olduğu için çok ısınıyordu haliyle buharda sıcak oluyordu ama güzel rda di hakkını yememek lazım.
Üç senedir birlikte olduğumuz beni yolda bırakmayan ama artık kendisinin ahı gidip vahı kalan Ammit 22 diyorum. Ne çok sıkı ne çok havadar. Aroma yerinde. Kurulum çok basit. Ucuzundan ikinci elde denk gelirse denemenizi tavsiye ederim. Normal kanthal tellerle zevk vermez. Clapton ile çok güzel bence. Radarımda tauren one var bu aralar. Kısmet