• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Öneri İstiyorum? | E-Sigara En İyi DL RTA?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan eeGoo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bunu bilse bilse @Anton bilir. Yani benim tanıdıklarım arasından. :)
Ben Drop kullandım sadece. İyi mi derseniz iyi. Deckinin maşallahı var. Ne istersen onu sarabiliyorsun.

Anton hocama danıştım şu an aktif değil herhalde ???? o gelene kadar bi ortalığı kızıştırayım diğer arkadaşlar da faydalansın dedim hocam ????

BF modum yok. Şöyle geniş hazneli single coil rda arayışındayım. En son Magma da bırakmıştım DL işini :) Sayfa takip.

Ekli dosyayı görüntüle 11270

Btfc si olmayan bilemez

Kıhh kıhh keıha

Çok iyi atomizer, hemde çok ama botton airflowlarda yaşanan terleme problemi , özellikle regüle modlarda ilerleyen dönemlerde 510 pinden yada yandaki herhangi bir açıklıktan akarak sorun yaratabiliyor ( sx mini Q class' ın cenaze namazını kılmıştık zamanında sağolsun Kennedy yüzünden ) bu neden DROP kullanmamın nedeni dizaynı side airflow olsada yapısı gereği botttom airflow özelliği taşıyan güzel bir rda dır.

Anton hocama danıştım şu an aktif değil herhalde ???? o gelene kadar bi ortalığı kızıştırayım diğer arkadaşlar da faydalansın dedim hocam ????

O zaman ben ÖM'ye de buradan cevap vermiş olayım, oradan ekstra hiç yazmayayım hocam müsaadenizle.

Şimdi bulunabilirlik tek şart demişsiniz, ben buna bir de "klon'a hayır" maddesi ekleyeyim çünkü ben hoşlanmıyorum klon ürünlerden. Yukarıda mesela arkadaşlar belirtmiş Kennedy RDA falan, evet gerçekten çok nev-i şahsına münhasır üründür ama orijinalini bulup edinmek hem maddi hem lojistik açıdan zordur. O yüzden ben bunları da geçeceğim.

Drop ve Drop Dead arasında kaldım demişsiniz. Öncelikle bu ikisi arasında kalmayın. Drop daha iyidir. :) Ben Drop Dead'i maddi bir girişim olarak tanımlamıştım ilk çıktığında, hala fikrim değişmiş değil. Bu biraz tasarımcılarından Vaping Heathen ile de ilgili. Her neyse. Drop dediğim gibi daha iyi.

Yukarıda @y€a BTFC RDA demiş, ona da katılıyorum. Kesinlikle iyi bir tasarım. Deck çok yönlü değil yani fantezi işlere çok giremezsiniz ama bu tabi kullanım amacınızla da ilgili bir durum, bilemiyorum.

Burada bahsedilmeyen Hellvape'in Rebirth RDA'i var. Mike Vapes tasarımı. Baya iyi bir RDA. Aroma olarak Drop'u aratmaz ancak kullanılabilirlik anlamında biraz zayıf buluyorum paylaşımlı post durumu mevcut olduğundan. Sarım, yerleşim işlerine eli çok yatkın olmayan kullanıcıları biraz zorlar.

Şayet ikinci elde bulabilirseniz orijinal Goon. Bir klasik. Ama çok nadir denk geliyor. Ve eğer Goon kafasına yakın ve yine orijinal bir ürün arıyorsanız Augvape'in TwistedMesses ile birlikte ürettiği "Occula RDA" baya iyi bir seçenek.

Mesh kullanmak istiyorum ben diyorsanız adres zaten belli: Profile RDA. :)

Uzar gider. :)

Şimdi durum biraz da sizin neyi nasıl kullanmak istediğiniz ve kullanım tercihlerinizle ilgili olarak değişiyor. Bu RDA'leri standart bir kullanıcının beğenmeme gibi bir lüksü yok açık söyleyeyim. Farkı ufak detaylar belirliyor ve bunlar çok kişisel şeyler. Siz burada verilen öneriler doğrultusunda kendi araştırmanızı yürütmelisiniz, en doğru sonuca bu şekilde ulaşırsınız.

-----

Ekleme: Tabi bir de bunların hepsi dual coil ürünler. Drop falan dediğiniz için ben direkt dual coil'den yürüdüm. Single coil bir öneri isterseniz de "Wotofo Recurve RDA" derim kuşkusuz.

Bu zamana kadar kullandığım en iyi rda Apocalypse Gen 2 RDA oldu ve severek kullanıyorum. Bulmak acayip zor fakat en çok klonu olan rda lerden bir tanesidir. Bulunabilir olarak drop yada drop dead alınabilir ki üzmeyecek rda ler. Yada 2. el Goon aile fertlerinden bir tanesi alınabilir. Birde severek kullandığım Bonza v1..5 rda var. Bulabilirsem yedekleyeceğim mutlaka. Hazne büyük, aroma çok iyi. Özellikle kurulumu çok çok basit bir atomizer.

O zaman ben ÖM'ye de buradan cevap vermiş olayım, oradan ekstra hiç yazmayayım hocam müsaadenizle.

Şimdi bulunabilirlik tek şart demişsiniz, ben buna bir de "klon'a hayır" maddesi ekleyeyim çünkü ben hoşlanmıyorum klon ürünlerden. Yukarıda mesela arkadaşlar belirtmiş Kennedy RDA falan, evet gerçekten çok nev-i şahsına münhasır üründür ama orijinalini bulup edinmek hem maddi hem lojistik açıdan zordur. O yüzden ben bunları da geçeceğim.

Drop ve Drop Dead arasında kaldım demişsiniz. Öncelikle bu ikisi arasında kalmayın. Drop daha iyidir. :) Ben Drop Dead'i maddi bir girişim olarak tanımlamıştım ilk çıktığında, hala fikrim değişmiş değil. Bu biraz tasarımcılarından Vaping Heathen ile de ilgili. Her neyse. Drop dediğim gibi daha iyi.

Yukarıda @y€a BTFC RDA demiş, ona da katılıyorum. Kesinlikle iyi bir tasarım. Deck çok yönlü değil yani fantezi işlere çok giremezsiniz ama bu tabi kullanım amacınızla da ilgili bir durum, bilemiyorum.

Burada bahsedilmeyen Hellvape'in Rebirth RDA'i var. Mike Vapes tasarımı. Baya iyi bir RDA. Aroma olarak Drop'u aratmaz ancak kullanılabilirlik anlamında biraz zayıf buluyorum paylaşımlı post durumu mevcut olduğundan. Sarım, yerleşim işlerine eli çok yatkın olmayan kullanıcıları biraz zorlar.

Şayet ikinci elde bulabilirseniz orijinal Goon. Bir klasik. Ama çok nadir denk geliyor. Ve eğer Goon kafasına yakın ve yine orijinal bir ürün arıyorsanız Augvape'in TwistedMesses ile birlikte ürettiği "Occula RDA" baya iyi bir seçenek.

Şimdi durum biraz da sizin neyi nasıl kullanmak istediğiniz ve kullanım tercihlerinizle ilgili olarak değişiyor. Bu RDA'leri standart bir kullanıcının beğenmeme gibi bir lüksü yok açık söyleyeyim. Farkı ufak detaylar belirliyor ve bunlar çok kişisel şeyler. Siz burada verilen öneriler doğrultusunda kendi araştırmanızı yürütmelisiniz, en doğru sonuca bu şekilde ulaşırsınız.

-----

Ekleme: Tabi bir de bunların hepsi dual coil ürünler. Drop falan dediğiniz için ben direkt dual coil'den yürüdüm. Single coil bir öneri isterseniz de "Wotofo Recurve RDA" derim kuşkusuz.
Üstad ağzına sağlık ???? Öncelikle değerli görüşlerin ve tavsiyelerin için çok teşekkür ederim.Klon olayına bende aşırı karşıyım.2. el de temiz denk getirirsem dediklerinden alırım.Ben ütopik bulması imkansız ve abartı para vermek istemiyorum fosil olmuş aletlere.Belirttiğin ayar herkes için mantıklı bence.Dual olarak düşünüyorum üstad single daha kısıtlı geliyor bana deck yapısı olarak.En azından drop mesela hem dual hem single olabiliyor dediğin gibi fantaziye açık bir ato ben iyisimi çok daha karıştırmadan Drop alıp geçeyim uzun yıllar da kullanırım.birde goona bakayım.Umarım bu post benimle birlikte Rda arayan diğer arkadaşlar içinde faydalı olur.

-----

Hocam emegine saglik.
Cok guzel ozetlemissin.
Ben de sanki senin tavsiyene onceden kulak vermisim gibi singlede Recurve kullaniyorum bf ile.
Dual da TM24.
TM24 u de sarimi kolay diye edindim. Aslinda Drop tu niyet ama bir arkadasimda deneyip kurulum yapinca vaz gecmistim.
Klon denedigim en iyi rda ise Goon528 di.
SaygilarEC76BBA8-EDE7-432E-9B9E-B30C018D6C19.jpeg

Son düzenleme:
2 kere 528 Custom Vape Goon 24 Rda alıp sattım. İlk denediğim klon üründü. Ama malzeme kalitesi ve oringlerin yırtılıp kopmaya çok müsait olmasından satıp ikinci goon atomizerimi orjinal aldım. Daha sonra DL yi bırakıyorum diyerekten satıp pişman oldum. Tekrar 3.ncü ve son kez satmamak üzere bir orjinal goon daha aldım ve çok memnunum. Drop ile bir süre geçirmiş biri olarak kesinlikle droptan aşağı kalır yani yok diyebilirim. Eski bir rda ama işini çok iyi yapıyor. Tavsiye ederim. Denk gelirseniz kaçırmayın :)

2 kere 528 Custom Vape Goon 24 Rda alıp sattım. İlk denediğim klon üründü. Ama malzeme kalitesi ve oringlerin yırtılıp kopmaya çok müsait olmasından satıp ikinci goon atomizerimi orjinal aldım. Daha sonra DL yi bırakıyorum diyerekten satıp pişman oldum. Tekrar 3.ncü ve son kez satmamak üzere bir orjinal goon daha aldım ve çok memnunum. Drop ile bir süre geçirmiş biri olarak kesinlikle droptan aşağı kalır yani yok diyebilirim. Eski bir rda ama işini çok iyi yapıyor. Tavsiye ederim. Denk gelirseniz kaçırmayın :)
Goon a ilk kez SS26 tel ile 2.5 mm ye paralel dual 0.1 ohm sarim yapıp, Muffin Man ictigim gunu asla unutmam.
Saygilar

Goon 528, Drop, Dead Rabbit,Drop Dead, Wasp Nano, VGOD Elite, Recurve, Apocalypse GEN 2 edinmiş biri olarak en sevdiğim Drop.
Goon çok havadar ama driptip'i mükemmel.

Drop Dead @Anton 'un dediği gibi Heathen paraya ihtiyacı olduğu için çıkmış olabilir. (Yanlış hatırlamıyorsam yeni ev almıştı.)

Aroma: Drop
Buhar: Goon
Tek tel ucuz: Wasp Nano
Tek tel orta direk: Recurve

Geri