Genel Sohbet En Beğendiğiniz, Güldüğünüz Kullanıcı Adları Hangileri?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Koba
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Hepsi birbirinden değerli güzide insanlar akla gelen bir kaç kişi yi ; juri özel ödülünü ve mansiyon ödülünü açıklayayım.

Pek Belli Etmeden Ben adminim ayağına GOYGOY kapasitesini gizleyen @Koba ya juri özel ödülünü verdim. Azizim Tebessümler seninle olsun kahkahaları beraber atalım.

Nick olarak favoriyi tabiki @LcaxTheKurtköyPrensi gibi bende @Gecelerinyargici na veriyorum.

Muhabbet olarak , @MoNoT10 , @azash @comandante @KeaSH07 tüm içici ve goygoycu tayfaya selam olsun.

Mansiyon ödülünü genel tavrını beğendiğim kendisini tanımasamda samimi bulduğum @Turk e veriyorum sen çok yaşa:)

Hepsi birbirinden değerli güzide insanlar akla gelen bir kaç kişi yi ; juri özel ödülünü ve mansiyon ödülünü açıklayayım.

Pek Belli Etmeden Ben adminim ayağına GOYGOY kapasitesini gizleyen @Koba ya juri özel ödülünü verdim. Azizim Tebessümler seninle olsun kahkahaları beraber atalım.

Nick olarak favoriyi tabiki @LcaxTheKurtköyPrensi gibi bende @Gecelerinyargici na veriyorum.

Muhabbet olarak , @MoNoT10 , @azash @comandante @KeaSH07 tüm içici ve goygoycu tayfaya selam olsun.

Mansiyon ödülünü genel tavrını beğendiğim kendisini tanımasamda samimi bulduğum @Turk e veriyorum sen çok yaşa:)
Ne kadar mutlu oldum ☺️☺️
Benim birileri uzerinde iyi manada tesirim varmış ????????
Sana da selam olsun Başkan ????

Yav Allah aşkına yardım edin kafayı yicem. Adamı sıkı takipçisi idim 1 sene geçti unuttum.
YouTube da atomizer tanıdırdi sarardı sarardı sonunda da afiyet olsun derdi. Excelence mi x neydi x li bisi. Hatta burda da sanırım yönetici bisey kimdi ha yardım edin. Eski asker. Top sakallı gözlüklü abimiz. Sonradan oyun kanalına çevirdi kendini. Allah aşkına

Geri