Genel Sohbet En Beğendiğiniz, Güldüğünüz Kullanıcı Adları Hangileri?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Koba
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Nikini görünce değil ama yazdıklarını okuduğumda çoğunlukla güldüğüm, eğlendiğim, mutlu olduğum abim @comandante var.
Paylaştığı fotoğrafları gördüğümde mutlu olduğum @KeaSH07 var.
Yazdıklarıyla bilgilenerek mutlu olduğum @url , @serbest var.
Nikini okumak her zaman tebessüme sebep olan @Nasreddin Hoca var.
Var da var...
Bir de takma adından değil ama kendisinden korktuğum var. :)

Nikini görünce değil ama yazdıklarını okuduğumda çoğunlukla güldüğüm, eğlendiğim, mutlu olduğum abim @comandante var.
Paylaştığı fotoğrafları gördüğümde mutlu olduğum @KeaSH07 var.
Yazdıklarıyla bilgilenerek mutlu olduğum @url , @serbest var.
Nikini okumak her zaman tebessüme sebep olan @Nasreddin Hoca var.
Var da var...
Bir de takma adından değil ama kendisinden korktuğum var. :)
hocam sen iste bir foto bulayım hemen bilgisayardan esigara ile ilgili :)
21730868_10155687479543948_8996598685327472772_n.jpg

Gözümle gördüm ula, güzel adamsın sen. En azından yanında ben varken öyle görünüyorsun :)

Latife yapıyorsun demi ben varken yani gittin Pineapple x max 256 gb kılcak çizik yok , yok bu o konu değildi ben dönerim size benzin bitti.????

tenor.gif

Canımsın. Vallahi ben de kendimi beğeniyorum maşallah hahah

o dövmelerden bende yaptıracağım piri reisin haritasını hatta ve hatta mahmut tunceriin lo lo nota dizilimini parmaklarıma işleteceğim evet birazdan sen durr ????

Untitled.jpg

Yine iyisin geçen pusu atacaktım sana son onda işim çıktı yoksa beni biliyorsun ????

Latife yapıyorsun demi ben varken yani gittin Pineapple x max 256 gb kılcak çizik yok , yok bu o konu değildi ben dönerim size benzin bitti.????

tenor.gif

o dövmelerden bende yaptıracağım piri reisin haritasını hatta ve hatta mahmut tunceriin lo lo nota dizilimini parmaklarıma işleteceğim evet birazdan sen durr ????

Ekli dosyayı görüntüle 8348

Yine iyisin geçen pusu atacaktım sana son onda işim çıktı yoksa beni biliyorsun ????
???? ???? ????

tenor.gif

Ekli dosyayı görüntüle 8348

Bak şimdi ortam kızıştı... ????
Senin karizman yanında benimkinin esamesi okunmaz,dövmeye falan gerek yok. Ama Mahmut Tuncer'li olanı yaptırırsan çok kıskanırım hemen gidip İsmail Türüt konseptli bir dövme yaptırırım... ????

Geri