• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Anket En beğendiğiniz 3 atomizer hangileri?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Fuad
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
@comandante arkadastaki yorumun orijinalligine bakar misin ? Ben birak nalcoyu, kucuk emrah bile olamam. Benden olsa olsa bebe olur :p

Bildigin aşk yaşamış. Hani basima gelecegi bilmesem kesin gidip alacagim.

Ama @otgunz ustad, kayfunlara karsi ayri bir sempatiniz var , dikkatimden kacmadi :D . Severiz kayfunseverleri ;) . V4 deli gibi merak ettigim ama bir o kadarsa parca sayisi nedeniyle korktugum tek ato, yoksa simdiye 10 defa almitim, yine geldiginiz gozume soktunuz :(

Ya erkek adama söylenecek laf değil de, evet korkmakta haklısınız. ???????????? Aaa yeni yaptığım sarım biraz hışırtılı, hadiii şimdi acaba likit beslemesinin ön odacığının içinin kenar koridorunda şöyle bi 0.001ml kadar likit mi birikti, yoksa hava beslemesinin alt kompartımanındaki izolatörü ters mi taktım yahut takmayı mı unuttum, nerde benim sarım sonrası kağıt havluları attığım çöp? Yahu dur şunu komple bi sökeyim, anaaa panikten beslemeyi kapatmadan söküyorum derken fazla sıktım tamamen sıkıştı... Hanım lateks eldiveni yine nereye götürdün? ???????????? Yaşanmıştır 2. v4'ümleyken, sonrasında 2 daha almışımdır, her sene 1 kere deniyorumdur, yıldızımız barışmamıştır. Bi mesh sarana bi de v4'de kanthal sarana büyük saygım var camiada. ????

Son düzenleme:
Geri