• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Anket En beğendiğiniz 3 atomizer hangileri?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Fuad
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Konu derin, ben buna yarin ufak bir makale yazim elimdekilerle ve gidenlerden hatirlardiklarimla olar mı ?

Az bir heyecan olsun :p

Kayfun Prime
Kayfun Prime ( uzatma kit + nozzle kit )
Kayfun v3 mini
Kayfun v3 mini Mtl kitli
Kayfun lite 19
Kayfun lite 19 + xs centre pin
Spica pro
Spica pro plus helix kit
Ion S
Ion S ( L tank ) 0.9 mm coil alti delik
Skyline R ( coppervape klon )

Gidenlerden
Ion v2
Siren v2 ( pismanim )
Gus zest v2
Expromizer v3
Expromizer 2.1
Berserker mtl rda

DL ( birakmama ragmen )

Rda
Kennedy rda ( tek gecerim )
Drop rda ( 2. Sirada )
Goon rda 2 firt cektim sattim

Rta
Reload rta ( 1. Sira )
Petri rta ( 1. Sira )
Blitzen rta

Hemen gidenler
Merlin mini
Manta
Ammit dual

En az 5 tanede hatirlamadigim vardir kesin :)

Ama bende az biliom iste, bende yazmak istiyom, bizimde bilgimiz var, neden disliyorsunuz bizi, yeniyiz diye mi :cry: yok mu azcik hatrimiz :p

Tamam hadi yazim yinede 3 tane kabul, kaptirmisim gece mahmurlugu ( bunu buldum kivirmalik )

1) Kayfun Prime ( her hali , osu busu yok )
2 ) Kayfun v3 mini
3 ) Kayfun lite 19
4 ) Spica pro

Yine 4 oldu ama 3 olmuyor, valla bu kadar :D

Davet fikri hoşuma gitti. ???? @otgunz ‘u da ben eklemiş olayım. Rastlarsa ilk üçü rica edelim.

Geldim. ???????? Ya tipik vurumcu işi yazacağım şimdi ama 3 kesmez ya keser mi yoksa ????
Hadi Fev attık bi tane başa, ölmeden denenecekler listesinden Kayfun V4 çekelim zira temizlemeye kalkınca ömür kısalıyor, hissediyorsun, sekin şahı, NET tütünlerin piri Spica Pro da ekleyelim, etti 3. Ardından misal bomba imhacı hassasiyetli sarımlar sevenlere erlkönigin gelsin, bu bacası çift parçalı eski dede işi seriden Russian 91, Kayfun Lpv2, Expromizer v1.1'ler filan gelsin, ki şuanda 1.4'ü büyük keyifle pufluyorum elimde kendisi ???? Yeter mi?

Yetmez. Vurumun da ötesi var, vurum+, Squape Nduro ve Arise. Bana fazla geldi hani yokuş aşağı kadran 200e vurmuş, gerçekten asfalf manyağımıyım yoksa kariyer yapan evli çocuklu ama biraz heyecan arayan orta yaşlı bir adamcağız mıyım diye kendinize sorduğunuz ve o noktada gazı kestiğiniz durum var ya, Squape öyle bişey, ben de tamam yahu o kadar da vurmasın, boğaz yarın da lazım bana demişimdir efendim. ????

Oralardan nerelere geçelim? Tilemahos Armed var mesela. Majör V1 var, o da elimde şuan, drop kit ile sek içiyorum hanıma yakın markajdayken. ????Kayfungillerin mini v3 var. Penodat v2 ile çirkin kral Siren v2 var. Galiba bu kadar geldi aklıma.

Ayrıyeten tipine dede işiliğine aşık olup içimini sevemediğim Taifun gtr'ye, Kayfun lite 2021'e, Berserker'lere, Brunhilde'ye de sitemimi iletiyorum burdan, ne olurdu vurumlu olaydınız ah be canlar.

Herkesin atosu en güzeli olsun. Ato bişey değil, yeter ki ağız tadımız olsun. Kimler gelir geçer, sen gözün kapalı yine fev'i sararsın der kaçarım. ????

Geldim. ???????? Ya tipik vurumcu işi yazacağım şimdi ama 3 kesmez ya keser mi yoksa ????
Hadi Fev attık bi tane başa, ölmeden denenecekler listesinden Kayfun V4 çekelim zira temizlemeye kalkınca ömür kısalıyor, hissediyorsun, sekin şahı, NET tütünlerin piri Spica Pro da ekleyelim, etti 3. Ardından misal bomba imhacı hassasiyetli sarımlar sevenlere erlkönigin gelsin, bu bacası çift parçalı eski dede işi seriden Russian 91, Kayfun Lpv2, Expromizer v1.1'ler filan gelsin, ki şuanda 1.4'ü büyük keyifle pufluyorum elimde kendisi ???? Yeter mi?

Yetmez. Vurumun da ötesi var, vurum+, Squape Nduro ve Arise. Bana fazla geldi hani yokuş aşağı kadran 200e vurmuş, gerçekten asfaşt manyağımıyım yoksa kariyer yapan evli çocuklu ama biraz heyecan arayan bir adamcağız mıyım diye kendinize sorduğunuz ve o noktada gazı kestiğiniz durum var ya, Squape öyle bişey, ben de tamam yahu o kadar da vurmasın, boğaz yarın da lazım bana demişimdir efendim. ????

Oralardan nerelere geçelim? Tilemahos Armed var mesela. Majör V1 var, o da elimde şuan, drop kit ile sek içiyorum hanıma yakın markajdayken. ???? Kayfungillerin mini v3 var. Penodat v2 ile çirkin kral Siren v2 var. Galiba bu kadar geldi aklıma.

Ayrıyeten tipine dede işiliğine aşık olup içimini sevemediğim Taifun gtr'ye, Kayfun lite 2021'e, Berserker'lere, Brunhilde'ye de sitemimi iletiyorum burdan, ne olurdu vurumlu olaydınız ah be canlar.

Herkesin atosu en güzeli olsun. Ato bişey değil, yeter ki ağız tadımız olsun. Kimler gelir geçer, sen gözün kapalı yine fev'i sararsın der kaçarım. ????

@comandante evettt hadi, evett, ben yine melegim valla

@Epek geldim hocam ama klasik benimkiler ????

Mtl olarak
1) Dvarw ( her hali, osu busu yok ????)
2) integra
3) kayfun v5, 1.2mm mtl pinli

Dl olarak
1)reload 24
2) taifun gt4s yada gt4
3) ammit single 22mm

Dvarw ve integra dışındakileri sattık gitti. İyi halt yedik sattık, pişmanım. Seviyorsanız satmayın, YTD ????

@comandante arkadastaki yorumun orijinalligine bakar misin ? Ben birak nalcoyu, kucuk emrah bile olamam. Benden olsa olsa bebe olur :P

Bildigin aşk yaşamış. Hani basima gelecegi bilmesem kesin gidip alacagim.

Yetmez. Vurumun da ötesi var, vurum+, Squape Nduro ve Arise. Bana fazla geldi hani yokuş aşağı kadran 200e vurmuş, gerçekten asfalf manyağımıyım yoksa kariyer yapan evli çocuklu ama biraz heyecan arayan orta yaşlı bir adamcağız mıyım diye kendinize sorduğunuz ve o noktada gazı kestiğiniz durum var ya, Squape öyle bişey, ben de tamam yahu o kadar da vurmasın, boğaz yarın da lazım bana demişimdir efendim. ????

Ama @otgunz ustad, kayfunlara karsi ayri bir sempatiniz var , dikkatimden kacmadi :D . Severiz kayfunseverleri ;) . V4 deli gibi merak ettigim ama bir o kadarsa parca sayisi nedeniyle korktugum tek ato, yoksa simdiye 10 defa almitim, yine geldiginiz gozume soktunuz :(

@Epek geldim hocam ama klasik benimkiler ????

Mtl olarak
1) Dvarw ( her hali, osu busu yok ????)
2) integra
3) kayfun v5, 1.2mm mtl pinli

Dl olarak
1)reload 24
2) taifun gt4s yada gt4
3) ammit single 22mm

Dvarw ve integra dışındakileri sattık gitti. İyi halt yedik sattık, pişmanım. Seviyorsanız satmayın, YTD ????

Olmadi eksik oldu, nerde oooo Dvarw aşkı, sairane yazilar, hypler. Cik begenmedim :D

Geri