Geldim. ???????? Ya tipik vurumcu işi yazacağım şimdi ama 3 kesmez ya keser mi yoksa ????
Hadi Fev attık bi tane başa, ölmeden denenecekler listesinden Kayfun V4 çekelim zira temizlemeye kalkınca ömür kısalıyor, hissediyorsun, sekin şahı, NET tütünlerin piri Spica Pro da ekleyelim, etti 3. Ardından misal bomba imhacı hassasiyetli sarımlar sevenlere erlkönigin gelsin, bu bacası çift parçalı eski dede işi seriden Russian 91, Kayfun Lpv2, Expromizer v1.1'ler filan gelsin, ki şuanda 1.4'ü büyük keyifle pufluyorum elimde kendisi ???? Yeter mi?
Yetmez. Vurumun da ötesi var, vurum+, Squape Nduro ve Arise. Bana fazla geldi hani yokuş aşağı kadran 200e vurmuş, gerçekten asfaşt manyağımıyım yoksa kariyer yapan evli çocuklu ama biraz heyecan arayan bir adamcağız mıyım diye kendinize sorduğunuz ve o noktada gazı kestiğiniz durum var ya, Squape öyle bişey, ben de tamam yahu o kadar da vurmasın, boğaz yarın da lazım bana demişimdir efendim. ????
Oralardan nerelere geçelim? Tilemahos Armed var mesela. Majör V1 var, o da elimde şuan, drop kit ile sek içiyorum hanıma yakın markajdayken. ???? Kayfungillerin mini v3 var. Penodat v2 ile çirkin kral Siren v2 var. Galiba bu kadar geldi aklıma.
Ayrıyeten tipine dede işiliğine aşık olup içimini sevemediğim Taifun gtr'ye, Kayfun lite 2021'e, Berserker'lere, Brunhilde'ye de sitemimi iletiyorum burdan, ne olurdu vurumlu olaydınız ah be canlar.
Herkesin atosu en güzeli olsun. Ato bişey değil, yeter ki ağız tadımız olsun. Kimler gelir geçer, sen gözün kapalı yine fev'i sararsın der kaçarım. ????