abi gönder bi test edeyimElimde bir adet Silver Dog ( klon ) hiç kullanılmamış mtl mech mod var ederi nedir ?
Ekli dosyayı görüntüle 51130
Elimde çok kullanmadığım şey var ama bu arada kullandıklarımda artık S.O.S veriyor en son bu gün sevdiğim İPV x6 yamuk yaptı neyse ki söküp düzelttim..Kullanmadıklarla mod takas etmeyi düşünüyorum toprağım ( 25 yılı devirdim Manavgat ta toprak sayılırım değil miabi gönder bi test edeyim
tabiki abiElimde çok kullanmadığım şey var ama bu arada kullandıklarımda artık S.O.S veriyor en son bu gün sevdiğim İPV x6 yamuk yaptı neyse ki söküp düzelttim..Kullanmadıklarla mod takas etmeyi düşünüyorum toprağım ( 25 yılı devirdim Manavgat ta toprak sayılırım değil mi
Hocam sıfırından %30 düşmeniz ideaildir.Herkese selamlar , elimde bir kaç aydır kullandığım Purge mods The Truck Knurled Camo kitim mevcut. Satmayı düşünüyorum fakat piyasadan 6-7 aydır uzağım fiyat bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim , kozmetik 9/10. Orjinal üründür , kutu ve sertifikası durmaktadır. Herkese bol buharlar..
Dvarw dl'i 900den aşağı satarsan haber et hocam ,satan arkadaşı bogacagim daorjinal Kayfun prime var elimde,
kutu içeriğine ek
pei kit
4.5ml adaptör ve 2 adet 4.5ml cam
kutulu Steam wave tank
Steam nut
Steam ultem driptip
ve extra gold renk metal tank mevcut
atomizer 10/8 kozmetikte irili ufaklı çizikler mevcut
Yine orjinal dvarw dl mevcut
kutu içeriğine ve içerikteki 4 afcye ek 2.5mm afc
yedek cam tank mevcut
Gümrük sebebiyle orjinal kutusunun yapıştırması sökülüp sokulmuş ülkeye kutu o şekilde mevcut
Nasıl bir fiyat biçmeli acaba bu ürünlere
hocam prime'daki çizikler çok rahatsız ediyor mu? takas düşünür müydünüz bir deorjinal Kayfun prime var elimde,
kutu içeriğine ek
pei kit
kutulu Steam wave tank
Steam nut
Steam ultem driptip
yedek cam tank mevcut
Gümrük sebebiyle orjinal kutusunun yapıştırması sökülüp sokulmuş ülkeye kutu o şekilde mevcut
yok hocam sıfır alsanız bi kaç haftada olabilecek çizikler, elimde zibilyon çeşit mod ato oldu ama yinede teklifi duymadan birşey diyememhocam prime'daki çizikler çok rahatsız ediyor mu? takas düşünür müydünüz bir de
prime 200 euro gibi bir rrpye sahip yedekleriyle sanırım, çiziklerine göre %30 düşüp satarsınız.orjinal Kayfun prime var elimde,
kutu içeriğine ek
pei kit
kutulu Steam wave tank
Steam nut
Steam ultem driptip
yedek cam tank mevcut
Kayfun v4 edindim hocam, yanına birde skyline koyabileyim diye dvarw dl yi satmayı düşünüyorum açıkçası. Yoksa ömür boyu saklanası bi atomizer Teşekkür ederim tavsiye için.prime 200 euro gibi bir rrpye sahip yedekleriyle sanırım, çiziklerine göre %30 düşüp satarsınız.
dvarw da 130 euro gibi bir rrpye sahip %30 %20 arası düşüp satarsınız. dvarw dl ülkede pek bilinmiyor, prime daha hızlı satılır.
ben dvarw dl + 2.5mm hava pini, ultem 6ml tank, pc ekstra tank, ekstra oring seti, steamtuners 6ml ultem tank, ultem khw driptip, delrin t11 driptiple 900e satmışım pablonun yalancısıyım
Piyasayı şey etme 900e bi kuzu alır kaç gün yerimDvarw dl'i 900den aşağı satarsan haber et hocam ,satan arkadaşı bogacagim da
Üstad sorması atıp ama merak ediyorum. V4 ü kaça aldınız. Afaki fiyatlar görüyorum piyasadada 1.8 gördüm. 1.4-1.5 oysa 1 sene önce 650 liradan vermiş idim tek bir ezik harici mükemmel kondüsyonda idiKayfun v4 edindim hocam, yanına birde skyline koyabileyim diye dvarw dl yi satmayı düşünüyorum açıkçası. Yoksa ömür boyu saklanası bi atomizer Teşekkür ederim tavsiye için.
gönül isterdi ki 650 liraya alalım fakat 1.7 de ben verdim hocam Oldukça yedekli aldığım atomizer extrem bi durum olmazsa bi kaç yıl eldeki yedekler yeter sanırım ama yine de çok para..Üstad sorması atıp ama merak ediyorum. V4 ü kaça aldınız. Afaki fiyatlar görüyorum piyasadada 1.8 gördüm. 1.4-1.5 oysa 1 sene önce 650 liradan vermiş idim tek bir ezik harici mükemmel kondüsyonda idi
gönül isterdi ki 650 liraya alalım fakat 1.7 de ben verdim hocam Oldukça yedekli aldığım atomizer extrem bi durum olmazsa bi kaç yıl eldeki yedekler yeter sanırım ama yine de çok para..
Tütünde başarılı güncel high end atomizerlere bakıyorum fev 4.5, squape nduro 150 euro civarı sıfırlarına kolay ulaşabilsek belki tercih bu yönde olurdu ama ikinci el fev 4.5 yada nduroya da aynı fiyatlar isteniyor tercih v4den yana oldu.
ben 1200e sattım iki paket yedekli, yedek cam ve 510 pinli nduroyu daha birkaç ay evvel. euro şimdikinden pahalıydı. 2019 sonunda da fev 4.5s'i 800e satmıştım, euro 7 falandı.gönül isterdi ki 650 liraya alalım fakat 1.7 de ben verdim hocam Oldukça yedekli aldığım atomizer extrem bi durum olmazsa bi kaç yıl eldeki yedekler yeter sanırım ama yine de çok para..
Tütünde başarılı güncel high end atomizerlere bakıyorum fev 4.5, squape nduro 150 euro civarı sıfırlarına kolay ulaşabilsek belki tercih bu yönde olurdu ama ikinci el fev 4.5 yada nduro ya da aynı fiyatlar isteniyor tercih v4den yana oldu.
Estağfurullah hocam teşekkür ederim.hayırlı olsun güzel günlerde kullanın üstadım. Fiyat vererek umarım yanlış anlaşılmamışımdır.
Sizin gibi insaflı satıcılar her zaman bulunmuyor hocamben 1200e sattım iki paket yedekli, yedek cam ve 510 pinli nduroyu daha birkaç ay evvel. euro şimdikinden pahalıydı. 2019 sonunda da fev 4.5s'i 800e satmıştım, euro 7 falandı.
RRP %70 olarak alındığı sürece makul görüyorum temiz ürünleri
arise alın. türkiyeye kargo yapıyor squape.ch. türkiyedeki high end atomizerleri emmeyen kalmamıştır size gelene kadar. buna rağmen hep fiyatları RRP%70 ve üzeri kalıyor Ben faturasız, fatura sahibinden olmayan high end almıyorum artık.