• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Ederi Nedir? Ederi Nedir ? -Ana Konu | 2021-2022-2023-2024

Bence alakası yok hocam kötü araba değerli değil ülkemizde.
İyi araba iyi para.
Bu e sigara da ise iyi olan para etmiyor
Aksine kötü olan değerleniyor
800 Tl ye orijinal Kayfun prime arıyorum diyen bir ilan bile veren yok mesela . belki de ,. bu parayı verebilen insan sayısı az veya insanlar bu paraya değmez diyorlardır .,.belki de ucuz dediğiniz ürünlerin fiyat performans oranları onlar için satın alma kriterlerine uyuyordur.
Eşim için 4000 tl ye aldığım tek taş pırlanta yüzüğü satmaya kalktığımda 2000 tl veren çıkmadı ( aman yanlış anlaşılma olmasın eşime böyle bir hediye almış olsam eşim beni canlı canlı gömerdi:) oysa 10 tl'lik imitasyonlar 120 Tl den leblebi gibi satılıyor el tezgahlarında:)

Son düzenleme:
800 Tl ye orijinal Kayfun prime arıyorum diyen bir ilan bile veren yok mesela . belki de ,. bu parayı verebilen inan sayısı az veya insanlar bu paraya değmez diyorlardır .,.belki de ucuz dediğiniz ürünlerin fiyat performans oranları onlar için satın alma kriterlerine uyuyordur.
Eşim için 4000 tl ye aldığım tek taş pırlanta yüzüğü satmaya kalktığımda 2000 tl veren çıkmadı ( aman yanlış anlaşılma olmasın eşime böyle bir hediye almış olsam eşim beni canlı canlı gömerdi:) oysa 10 tl'lik imitasyonlar 120 Tl den leblebi gibi satılıyor el tezgahlarında:)
Yok yok hocam inanın öyle değil
Şöyle söyleyim 150 Euro yada 1400 TL ye aldığınız Orjinal bir ürünü 1200 e ilana koysanız taşlarlar sizi...
Ama AliExpress den çatır çatır ülkeye giren flash ı 300 koysan alıcı üstüne alıcı çıkıyor.
Yani 200 alınan flash neden 100-150 TL ye satışa çıkmıyor da alınan fiyatın üstüne %50 koyup üstüne kullanıp satışa çıkıyor.
(Bu Araf’a örneği flash dan verdim kullananlar bana kızmasın :) hangi ürünü örnek versem illaki kullanan çıkacak )
Neyse çokta uzatmaya gerek yok.piyasa böyle gelmiş böyle gider

Bence alakası yok hocam kötü araba değerli değil ülkemizde.
İyi araba iyi para.
Bu e sigara da ise iyi olan para etmiyor
Aksine kötü olan değerleniyor
Üstadım b ve d segment araçlar gibi demek istedim. İkinci el B segmentlere bakınca d segment araçlar çok daha uygun çünkü alabilecek kitle daha az.

Bir soru da ben sorayım. Tauren One Rta, Performansına göre ne kadar ederi var?
Özellikle @Anton veya @fox mulder siz bilirsiniz belki :)

Ben Kasım ayı başında 10/10 kondisyonlu bir Tauren One'ı 200 liradan satmıştım (yanında iki adet ekstra yedek camı da vardı hatta onları da 10ar liradan saymıştım). İkinci el için daha fazlasının makul olmadığını düşünüyorum. İşçiliği falan düzgün ürünler yapıyor ThunderHead Creations. Ayrıca kafadan atomizer standı ile birlikte veriyor ürünlerini ki büyük artı bence.

Genel olarak atomizerler için mi böyle diyorsun yoksa tauren için çok değmez gibisinden mi? Şuanki piyasaya göre 200 lira ederi olabilecek bir atomizer mi?

Yok genel olarak atomizer'lar için değildi söylediğim. Şöyle daha açık olabilecek şekilde söyleyeyim:

Tauren One için 10/10 kondisyon ile 200 liradan açılır fiyat ve kondisyona göre azalır. Daha fazla ödemek 'bence' makul değil.

Herkese selam öncelikle elimde zamanında heves edip ama 2 sene içinde toplamda 1 ay kullanmadığım hcigar vt250s var değeri ne kadar olur satarsam DNA işlerinden bir türlü anlayamadim malesef

@fox mulder aldığım kadar ederi varmış. Aroma konusunda çok iyi diyebilirim. Hem 22ga kanthal hem de alien clapton ile çok iyi aroma performansı aldım. Pastane ve meyveli aromalarda çok iyi geldi. Tank bitinceye kadar zincirleme çekim yaptım. Terleme, akma, dryhit hiç yaşamadım. Likit ne hikmetse çok çabuk bitiyor gibi geldi. Gram pişmanlığım yok. Ederi olan bir atomizer.

Son düzenleme:
@fox mulder aldığım kadar ederi varmış. Aroma konusunda çok iyi diyebilirim. Hem 22ga kanthal hem de alien clapton ile çok iyi aroma performansı aldım. Pastane ve meyveli aromalarda çok iyi geldi. Tank bitinceye kadar zincirleme çekim yaptım. Terleme, akma, dryhit hiç yaşamadım. Likit ne hikmetse çok çabuk bitiyor gibi geldi. Gram pişmanlığım yok. Ederi olan bir atomizer.
Hangi ato ?

Elimde creed rta var düz camı eksik bi şekilde 150 düşündüm ama bir yandan çok gibi de geliyor camlarından biri eksik olduğu için 120-130 nasıldır bunun için. (Kozmetiği iyi durumda)

Birde çekmecede kutu içeriği tam ekstradan bubble camı olan merlin mini buldum, bununda ederini öğrenebilir miyim bilen birinden. (Kozmetiği iyi durumda)

Mod olarak ise yine çekmecenin derinlerinden bulduğum anasını ağlamış ölmeye yüz tutmuş ama bir türlü ölmeyen revenger ım var. Kozmetiği Max 10/4-5 öyle diyeyim anlayın faciayı ???? ama garip bir şekilde çalışırında bir sıkıntı yok bununda ederini öğrenebilir miyim

Tabiki tauren one :)

Elimde creed rta var düz camı eksik bi şekilde 150 düşündüm ama bir yandan çok gibi de geliyor camlarından biri eksik olduğu için 120-130 nasıldır bunun için. (Kozmetiği iyi durumda)

Birde çekmecede kutu içeriği tam ekstradan bubble camı olan merlin mini buldum, bununda ederini öğrenebilir miyim bilen birinden. (Kozmetiği iyi durumda)

Mod olarak ise yine çekmecenin derinlerinden bulduğum ******* ağlamış ölmeye yüz tutmuş ama bir türlü ölmeyen revenger ım var. Kozmetiği Max 10/4-5 öyle diyeyim anlayın faciayı ???? ama garip bir şekilde çalışırında bir sıkıntı yok bununda ederini öğrenebilir miyim

Kutu içeriği tam olan Creed piyasası 150 civarı. Merlin mini ederi de en fazla 150 liradır.
Revenger da ne kadar kötü durumda bilmiyorum ama 10/4,5 ise 150 derim en fazla.

Tabiki tauren one :)

Kutu içeriği tam olan Creed piyasası 150 civarı. Merlin mini ederi de en fazla 150 liradır.
Revenger da ne kadar kötü durumda bilmiyorum ama 10/4,5 ise 150 derim en fazla.
Teşekkür ediyorum atoları elden çıkarıp revenger ı çevremden birine hediye etmeli o halde her an bozulacak gibi hissediyorum çünkü.

Merhaba,
Elindeki fazladan ürünleri makul fiyatlara satmak isteyen ancak ne kadar edeceği hakkında hiçbir bilgisi olmayanlar için böyle bir başlıkta öneri istesek nasıl olur acaba ?

Misal elimdeki gayet iyi durumdaki ve kutu içeriği tam eXpro v4'ü ilana koyacağım ama ederi nedir ?
Çok iyi konu başlığı olmuş ,bazen insanlar eldeki ürünleri istemeden düşük veya yüksek fiyattan satışa açabiliyor ,rehber olur en azından .

Geri