• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Soru? | Esigara E-Sigara Nerden Alabilirim Neresi Güvenlidir.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan qRanDz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

qRanDz

Yeni Üye
Yok Baba Yok Bir Türlü Bulamıyorum. Bugün Bakmadığım Site , Yer Kalmadı Eldende Alamıyorum

-İstediğim Vapeler Varda Stokda Yok Bazılarında Var Hepsi Dolandırıcı Site Ş.Var dan Baktım

Yokmu Böyle Güvenilir Site Stoğu Olan

İstediğim E-sigara: Vaporesso Switcher 220W çok istiyorum beyler lütfen yardım edin

Tahmin ediyorum ki cihaz çok eski bir ürün, emin değilim. DL içim için arıyorsanız daha güncel benzer ürünlerden tercih ederseniz tedarik konusunda tavsiyeler gelmeye başlar.

Ben DL kullanıcısı olmadığım için ne dersem yalan olur. İçim türlerini, atomizer türlülerini, hazır coil yada sarım coil farklarını yani temel şeyleri biliyorsanız, bu başlık altında zamanla birşey çıkar ortaya. Acele etmeyin, işin büyük kısmını burayı bularak çözdünüz, gerisi zamanla hallolur

Güncel ürünlerde içim kalitesi belirli bir standartın üstünde önemli olan keyif alabileceğin kendine uygun iyi bir tedarikçiden likit bulman

Kral Ben Araştırdım Öylesine Sadece 2.5k - 3k bütçem var bide 220W Olsun süper olsun Varsa Öneriniz Böyle Çok iyi
220w ?
firmaların bir dönem watt üzerinden sidik yarışı vardı, o dönemin bana göre b.ktan ürünleridir bu tiplerin çoğu
dual 0.12ohm coil bile 110w güce çok dayanamaz, hani o sıcaklıkta buharı uzun süre içebilseniz bile ciğer boğaz dağılır diyeyim aşırı sıcak bir buhar üretir
switcher mod 2017 üretimi, sıfırını bulmak dert alıp 40w içmek ise başka dert olur
forum tedarikçilerindeki güncel ürünleri inceleyin derim
2017 cihazı ile şu dönemde bu pahalılıkta işiniz olmasın, ha 1.000 liraya satan varsa sıfır alınabilir anca
2.5-3k paraya 2 pod alırım mis gibi
1 mod 1 rta alırım
az bakınıp 2. el aio alırım
3k parayı switchere vermem için babam felan vasiyet etmeli öyle bir mod arıyorsunuz

220w ?
firmaların bir dönem watt üzerinden sidik yarışı vardı, o dönemin bana göre b.ktan ürünleridir bu tiplerin çoğu
dual 0.12ohm coil bile 110w güce çok dayanamaz, hani o sıcaklıkta buharı uzun süre içebilseniz bile ciğer boğaz dağılır diyeyim aşırı sıcak bir buhar üretir
switcher mod 2017 üretimi, sıfırını bulmak dert alıp 40w içmek ise başka dert olur
2017 cihazı ile şu dönemde bu pahalılıkta işiniz olmasın, ha 1.000 liraya satan varsa sıfır alınabilir anca
1 mod 1 rta alırım
3k parayı switchere vermem için babam felan vasiyet etmeli öyle bir mod arıyorsunuz
Wattdan kastı çiğer çekimi ya ona çok takılma

Son düzenleme:
220w ?
1 mod 1 rta alırım
Kral ben Öyle şeylere Daha Kafam Basmadığım İçin Hiç Bilmiyorum Benim Tedarikçi bulmam lazım

Bu ürünler ülkede yasak. Dolayısı ile siteler genel olarak ya risk alıyor ki çoğu sizin aradığınız tarz modları listelemez yada ellerinde olmayan ürünleri gösterip sahtekarlık yapıyor. Bu şartlar altında birçok ürün ülkede bulunmuyor. Siz bir ürüne, burada yapılan tavsiyeler doğrultusunda karar verdikten hatta birkaç alternatif belirledikten sonra tedarikçilerden bakılarak sonuç alınacak. Yani şu an tedarikçiden ziyada ürüne odaklanın. Yukarıda da yazdım bilinmesi gereken bazı temel şeyleri bilip, anlayıp ona göre seçimler yapmanız ona göre ürün belirlemeniz lazım.
Mesela seçeceğiniz ürün hazır coil ile kullanılan bir ürün olursa bu coilleri yandıkça tekrar tedarik etmeniz gerekecek, bunun gibi birçok detay.

Peki bana Düzgün Yeni Bir Şey önerebilirmisiniz Tad Olsun Buhar çok çıksın öyle birşey istiyorum ben
hocam kit şeklinde mod+ato işi ülkemizde bitti sayılır, ancak 2. el bulursun
podlar daha karlı olunca çeşit az
Wattdan kastı çiğer çekimi ya ona çok takılma
yok hocam, watt değerini kalite zanneden bir kitle vardı eskiden, 2litre motoru iyi zanneden araba tayfayla yarışır
o yüzden az detay verdim :)
@SenseiVape @Darkvape bunlar forum tedarikçisi. İkisi de güvenilirdir. Geekvape L200 Classic Kit, Vaporesso Target 200 Kit, Vaporesso Armour Max Kit, Voopoo Drag 5 Kit, Lostvape Centarus M200 Kit öneririm. Box Modlar hakkında ben de çok model bilmiyorum ama bunlar asla üzmez bence. Kullanıcı yorumları gayet iyi.
katılıyorum arkadaşa

Son düzenleme:
Hocam, öneri vermeden önce sakın ha sakın diyeyim. Zaten bu konuyu açmışsın, burada tartışmadan konuşmadan alım yapma. Parana yazık edersin. Eski ürün bahsettiğin, ilk defa başlıyorsun diye düşünüyorum; hevesin kaçınca veya artık istemeyince satabileceğin bir şey olsun en azından. Forumda tedarikçiler kısmında dolan, ürünlere bak. Büyük olması ekstra güzel hoş bir şey değil, evet ciğer çekim istiyorsun ve çift bataryalı olacak muhtemelen.
İşin özeti, bir dolaş forumda; bir bakın tedarikçi ürünlerine.

Niye öyle dedin ki şimdi hocam, 2.0 TDI gayet güzel motor. 😅 vergileri saymazsak.
hocam taunus 2.0d ile ecotec 1.0 motor bulunan iki araç kapışsa hatta 1.0 otomatik olsa da taunusa hız, verimlilik vb konularda fark atar, taunus yakalayamaz o aracı (pek severdim ben ama geçti tabi)
176hp 2.0 motor şahanedir ama şehir içinde kafa şişirmek harici de işlevsizdir
0.2 ohm sarıp rdl içmek istemek de biraz öyle ki dl sürekli içilecek şey değil sağlık açısından
en güzel vape elindeki hocam, yetmeyene kadar kullanacaksın

Geri