• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Soru? | Esigara E-Sigara Nerden Alabilirim Neresi Güvenlidir.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan qRanDz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

qRanDz

Yeni Üye
Yok Baba Yok Bir Türlü Bulamıyorum. Bugün Bakmadığım Site , Yer Kalmadı Eldende Alamıyorum

-İstediğim Vapeler Varda Stokda Yok Bazılarında Var Hepsi Dolandırıcı Site Ş.Var dan Baktım

Yokmu Böyle Güvenilir Site Stoğu Olan

İstediğim E-sigara: Vaporesso Switcher 220W çok istiyorum beyler lütfen yardım edin

fiyat yüzünden :)

dna versiyonu:4300 TL
bu versiyonu: 2750 TL

Ama hayatımda hiç DNA cihaz kullanmadım. en son bozulmadan önce Tesla wye200 kullanıyordum mesela. aradaki fiyat farkını vermeye değer mi o yüzden bilmiyorum.
hocam özel ısı modunda ssl,ni yada titanyum vs gibi teller kullanmıyorsanız, watt modunda ateşleme yapıyorsanız dna chipler de diğer yihi gibi dicodes gibi çipler de tamamen sokağa para savurmak.

watt modunda voparessonun axon chipli cihazları, voopoonun drag 4 drag 5 gibi gene çipleri gayet iş görüyor

hocam özel ısı modunda ssl,ni yada titanyum vs gibi teller kullanmıyorsanız, watt modunda ateşleme yapıyorsanız dna chipler de diğer yihi gibi dicodes gibi çipler de tamamen sokağa para savurmak.

watt modunda voparessonun axon chipli cihazları, voopoonun drag 4 drag 5 gibi gene çipleri gayet iş görüyor
aynen öyle watt modunda içiyorum kanthal tel kullanıyorum. doğru seçim yaptığıma sevindim o zaman. 😊
bu arada cihaz çok güzel çok şık beklediğimden küçük ele oturan mis gibi bir cihaz. gelir gelmez sevdim.

Geri