iyi hadi bakalım. geçmesine sevindimBir kez deneme daha yaptim bu sabah
Bu kez yarim saat kaynatma...
Yaklaşık 3-4 saatlik aralikli kullanim sonucum
Gercekten ise yaradi artik o tadi almiyorum bir de karsilastirma yapmak icin ares e grandmaster koydum yine onda da 27 ga 2.5/6 tur sarimla likite dair yorum farkliligi disinda ayni tat ayni koku/isin acikcasi bu isin basinda pek umudum yoktu ama su an cok mutluyum ????
Her klon icin boyle birsey soz konusu olur mu;olsa bu yontem ise yarar mi bilmiyorum ancak kesinlikle tavsiye ediyorum ????
Şimdi sira geldi 3*0.6 ve 3*0.8 afc pin edinmeye ????????????
Guzel gönlüne sağlık abi ????,iyi dileğin icin teşekkürleriyi hadi bakalım. geçmesine sevindim
sor bakalım temco cezve satıyor muymuş ???? ???? ????Guzel gönlüne sağlık abi ????,iyi dileğin icin teşekkürler
Gerçekten hic umudum yoktu ise yarayacagina dair hatta hic fiyata cikaririm diyordum ama malum dvarw in aromasi hojdur ????
Bu fikri tuttum ben ???? bi cezvemiz eksikti hobimizde onu da tahsis ettim biraz zoraki oldu ama olsun,anlasiriz hanımla ????????????????
O satmasa da caraca satiyor abi ???? aliriz bir dal napalim ????????????sor bakalım temco cezve satıyor muymuş ???? ???? ????
Hocam bende Sxk'nın 3×0,6 ve 3×0,8 var (@murcix sağolsun ). Normalde 3×0,6'nın 1,04mm'ye ve 3×0,8'in de 1,38mm'ye denk gelmesi gerekir ama bana 3×0,6 olan 1,2mm-1,3mm arası gibi, 3×0,8 olan ise 1,5mm gibi geliyor. Özellikle 3×0,6 olanı daha sıkı beklerdim. Belki de yapım sırasında bir hata oldu eğer sxk alırsanız belki sizinki düzgün olabilir ama bence beklenilenden daha havadar bu pinler. Kötü mü hayır çok güzel, hatta alıştım bile. Bende 2 Dvarw Fl var, ikisinde de bu pinleri taktığımdan beri çıkarmadım, gerçekten ss'ler ve şahaneler. Coolvape'in o ne idiği belirsiz pinlerine bin basar. Aklınızda bulunsun diye yazayım dedim.Şimdi sira geldi 3*0.6 ve 3*0.8 afc pin edinmeye ????????????
Bu bilgi cok iyi oldu teşekkür ediyorum üstat,az önce ae den bakınıyordum henüz sepete atmadim ki bu hali ile tam istediğim sıkılıkta(1.2 pin) eger aceleci olsam yanılmış olabilirdim ????Hocam bende Sxk'nın 3×0,6 ve 3×0,8 var (@murcix sağolsun ). Normalde 3×0,6'nın 1,04mm'ye ve 3×0,8'in de 1,38mm'ye denk gelmesi gerekir ama bana 3×0,6 olan 1,2mm-1,3mm arası gibi, 3×0,8 olan ise 1,5mm gibi geliyor. Özellikle 3×0,6 olanı daha sıkı beklerdim. Belki de yapım sırasında bir hata oldu eğer sxk alırsanız belki sizinki düzgün olabilir ama bence beklenilenden daha havadar bu pinler. Kötü mü hayır çok güzel, hatta alıştım bile. Bende 2 Dvarw Fl var, ikisinde de bu pinleri taktığımdan beri çıkarmadım, gerçekten ss'ler ve şahaneler. Coolvape'in o ne idiği belirsiz pinlerine bin basar. Aklınızda bulunsun diye yazayım dedim.