• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Kullanıcı Kulübü Dvarw MTL RTA Kullanıcıları Kulübü

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan CmZ
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Sürekli Kullandığınız Sarım

• Kullanılan toplam oy
    131
Cümleten hayırlı ramazanlar, dvarw kullanmamalı uzun zaman oldu, şu sıralar tekrardan bir clon alayım diyorum, hangi clonu iyiydi hatırlayamadım, bazı clonların hava kitleri plastikti ve aromayı bozuyordu tam hatırlayamadım, belki sonraki clonlarda bunu düzeltmişlerdir, bu konu hakkında bilgisi olan varmı

Hay Allahım ya, şu dvarw başlığı her önüme çıktığında, benim kayıp dvarw, hanım ve çöp kovası aklıma geliyor
????????????

Hayır hocam. Kullanıma hiçbir sıkıntısı olmadı. Birazcıkta uzun galiba. Hatta likit kapasitesi de galiba azcık arttı

Uzaktan daha güzel gözüküyor.
Ekli dosyayı görüntüle 34515

Teşekkür ederim hocam bi alıp denemek lazım o zaman camı :)

Hay Allahım ya, şu dvarw başlığı her önüme çıktığında, benim kayıp dvarw, hanım ve çöp kovası aklıma geliyor
????????????

Abi yenge sana mesaj vermeye çalışmış galiba :D

FL için sxk ve yftk klonlarına baktım. Baya başarılı duruyor. Ama ae deki coolvape'in satışa çıkarttığı 2 ve 3.5 ml benzesede 5ml ne bacası ne de üst tarafı benzemiş. Tutturamamış coolvape. Tek tank seçeneği ve standart afc kitleri ile 106 lira. Şeytan dürtüyor sadece. Önümüzdeki ay belki... Şu 5ml'i de benzetseydiler keşke.

3fvape preorder daha. Alidekiler biraz aceleci davranmış gibi ...

Bir de FL alanlar eski versiyon tankları, bellcapleri ile uyumlu mu diye bakabilir mi ? Şimdiden teşekkürler.

Geri