Evet pod bende ne isterseniz sizde@comandante albayım şimdi helix senindi, pod da @Turk abim senindi dimi, yanlışlık olmasın sonra...
Yaz sonunda, Eylül gibi gelmeyi planlıyorum. @Bahtsız Bedevi eger uygunsa bana yollayabilirsin. Daha önce de gelen giden olursa yollarım ama söz veremem. Yaz sonrasında sende okur bu arada tebrikler kazandığınız ödül için.. Selamlar sevgilerYoutubedan takip ettiğim yurtdışında olduğunu bildiğim bir arkadaşı etiketleyeyim. Belki bir şekilde bir yardımı dokunabilir @Vape İstanbul @vape.istanbul
Yaz sonunda, Eylül gibi gelmeyi planlıyorum. @Bahtsız Bedevi eger uygunsa bana yollayabilirsin. Daha önce de gelen giden olursa yollarım ama söz veremem. Yaz sonrasında sende okur bu arada tebrikler kazandığınız ödül için.. Selamlar sevgiler
Risk size ait Türkiye'ye direk yollayalım diyorsanız. Söylediğim gibi yaz'dan sonra gelsin temiz olsun derseniz mesaj atınız.Ne yapmalıyım inanın şaşırdım kaldım. @akın arkadaşımız ile tarih problem oldu kör şöytan ve kutup ayısı diyorki tr ye gelsin kargo