Akın hocamda 7 ay içerisinde gelicekmiş berki daha erken gelen bir dostmu çıkar [emoji3526] yoksada risk alıp türkiyeye kargo istiyeceğim
Satıcı sorun olmaz dedi ama güvenemiyorum
simdi gördüm konuyuda hallettinmi sorununu hocam hakketmediysen 7.ayin ortasinda tr ye geleceğim yardımcı olurum
khw mod türkiyeye gönderim yapıyor diye biliyorum vpn açıp ıp adresini farklı ülkedeymiş gibi göstererek paypal kayıt olabilirsin hangi ülkeden kayıt oldugunu bilirsen google earç programından o ülkenin bir adresini bulup yazabilirsin gönderim adresini ise türkiye olarak verirsen ve gümrük probleminide atlatabilirsen ürün eline gelecektir gogglede araştırma yaparsan konuyla ilgili bişeler bulursun bol sans
Noldu şimdi maç kaç kaç
ne çektin şu ayıdan sende beee [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23]
o dvarw buraya gelecekkkkkkkkkkkk
işin esprisi bi yana çok sağol kardeşim. ama gerek kalmıycak. bana çıkacak zatenAbi sana sözüm olsun eger helix çıkmazsa dvarw da sağ salim gelir ise benim helixi sana hediye edecem almam deme zorla veririmm [emoji1787]
Pardon yanlış oldu ücretli göndericem sana ama kargo ücreti karşılığında [emoji7]
işin esprisi bi yana çok sağol kardeşim. ama gerek kalmıycak. bana çıkacak zaten