Genel Sohbet Doğum Günün Kutlu Olsun

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Türk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Yeni yaşınız size eskilerini aratmasın @NekadarNicokadarThroatHit :)
Sevdiklerinle birlikte, sağlıkla mutlulukla nice yıllara @NekadarNicokadarThroatHit ????

Hepinize teşekkür ederim :)
Bakalım inşallah güzel şeyler getirir yeni yaşımız :D

Doğum gününüz kutlu olsun ????
@NekadarNicokadarThroatHit doğum günün kutlu olsun hocam :)
Yeni yaşın huzur , mutluluk ve sağlık getirsin inşaallah ...
@NekadarNicokadarThroatHit mutlu huzurlu yıllar temenni ederim.
NekadaryasOkadarTecrübe:))
@NekadarNicokadarThroatHit doğum günün kutlu olsun mutlu huzurlu nice yaşlara ????

Hepinize çok Teşekkür ederim :)
Hep birlikte nice Mutlu yaşlara diyelim...

Mutlu yıllar bilge adam @Anton

Burc özelliklerine bakınca çok şey anlatır tanımayana da, ilk açtığım sayfada bu yazıyordu.
"Terazi erkeği, tüm sorunlarınıza kusursuz çözümler bulacak ve sorduğunuz her soruya cevap verecektir"

Nice mutlu yaşlara @Anton umarim tum hayatin boyunca guzel insanlarla guzel anilar biriktir,gun gelip zihnine calindiginda anlar
Yuzunde tebessümler belirsin,seni hep mutlu etsin ????????

Nice mutlu senelerin olsun dostum, her günün bir öncekinden daha keyifli geçsin inşallah ???? @Anton
@Anton doğum gününüz kutlu olsun
Sevdiklerinle nice sağlıklı huzur ve refah dolu yıllara inşallah .....

@Anton
:giggle:
Mutlu yıllar bilge adam @Anton

Burc özelliklerine bakınca çok şey anlatır tanımayana da, ilk açtığım sayfada bu yazıyordu.
"Terazi erkeği, tüm sorunlarınıza kusursuz çözümler bulacak ve sorduğunuz her soruya cevap verecektir"
Doğum günün kutlu olsun mareşal. Sevdiklerinle sağlıklı, huzurlu ve bol incelemeli bir yaş olsun.
@Anton Yeni yaşın sana güzellikler getirsin adamım. :)
@Anton Üstad,
Az buharlı, bol mutluluklu bir yeni yaşınız olsun.
(Tabi hala MTL ye devam ise, yoksa buhar da bol olsun...)
Sağlıkla, sevdiklerinle nice yıllara @Anton kardeşim :)
Nice mutlu yaşlara @Anton umarim tum hayatin boyunca guzel insanlarla guzel anilar biriktir,gun gelip zihnine calindiginda anlar
Yuzunde tebessümler belirsin,seni hep mutlu etsin ????????

Arkadaşlar her birinize ayrı ayrı çok teşekkür ediyorum. İnanın beni çok mutlu ettiniz, var olun. ???? Henüz tanışamadıklarımızla da bir gün yüzyüze görüşebilmek dileğiyle...

Geri