Pleasewait Council 27 Tem 2020 #421 @Basagar üstadım ailen ve sevdiklerinle nice mutlu senelere inşallah. ???? ????????????
comandante Council 27 Tem 2020 #422 @Haydar kardeş sağlıkla, sevdiklerinle ve mutluluk dolu geçireceğin nice yıllara. ????
sotw Council 27 Tem 2020 #423 @Haydar üstat, sevdiklerinle sağlıklı ve huzur dolu nice seneler dilerim...
Kadir60 Council 27 Tem 2020 #427 Bir kaç gündür uzak kaldım. @Ugur , @Basagar nice mutlu yaşlara. @Haydar abi doğum günün kutlu olsun.
Bir kaç gündür uzak kaldım. @Ugur , @Basagar nice mutlu yaşlara. @Haydar abi doğum günün kutlu olsun.
rap06 Council 27 Tem 2020 #429 Doğum günün kutlu olsun @Haydar abim,sevdiklerinizle birlikte sağlıklı mutlu huzurlu nice yıllar dilerim
Doğum günün kutlu olsun @Haydar abim,sevdiklerinizle birlikte sağlıklı mutlu huzurlu nice yıllar dilerim
Pleasewait Council 27 Tem 2020 #431 @Haydar dedem ailen ve sevdiklerinle nice mutlu senelere inşallah. ????
Basagar Community 27 Tem 2020 #434 Pleasewait' Alıntı: @Basagar üstadım ailen ve sevdiklerinle nice mutlu senelere inşallah. ???? ???????????? Genişletmek için tıkla ... Kadir60' Alıntı: Bir kaç gündür uzak kaldım. @Ugur , @Basagar nice mutlu yaşlara. @Haydar abi doğum günün kutlu olsun. Genişletmek için tıkla ... Çok teşekkür ederim.
Pleasewait' Alıntı: @Basagar üstadım ailen ve sevdiklerinle nice mutlu senelere inşallah. ???? ???????????? Genişletmek için tıkla ... Kadir60' Alıntı: Bir kaç gündür uzak kaldım. @Ugur , @Basagar nice mutlu yaşlara. @Haydar abi doğum günün kutlu olsun. Genişletmek için tıkla ... Çok teşekkür ederim.
Basagar Community 27 Tem 2020 #435 Haydar' Alıntı: Marstayim çekmiyor telefon.. Sağolun varolun.. Yarin donecegim Genişletmek için tıkla ... Nice yıllara @Haydar abi.
Haydar' Alıntı: Marstayim çekmiyor telefon.. Sağolun varolun.. Yarin donecegim Genişletmek için tıkla ... Nice yıllara @Haydar abi.
yobb Council 27 Tem 2020 #436 @Haydar üstad nice mutlu sağlıklı huzur dolu yaşların olsun @Basagar senin de doğum günün kutlu olsun üstad ( borcundan 3 çay sildim doğum günün şerefine gerisini de öde artık )
@Haydar üstad nice mutlu sağlıklı huzur dolu yaşların olsun @Basagar senin de doğum günün kutlu olsun üstad ( borcundan 3 çay sildim doğum günün şerefine gerisini de öde artık )
Basagar Community 28 Tem 2020 #438 yobb' Alıntı: @Haydar üstad nice mutlu sağlıklı huzur dolu yaşların olsun @Basagar senin de doğum günün kutlu olsun üstad ( borcundan 3 çay sildim doğum günün şerefine gerisini de öde artık ) Genişletmek için tıkla ... Mariachi' Alıntı: @Haydar @Ugur @Basagar Nice sağlıklı seneleriniz olsun Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim dostlar.
yobb' Alıntı: @Haydar üstad nice mutlu sağlıklı huzur dolu yaşların olsun @Basagar senin de doğum günün kutlu olsun üstad ( borcundan 3 çay sildim doğum günün şerefine gerisini de öde artık ) Genişletmek için tıkla ... Mariachi' Alıntı: @Haydar @Ugur @Basagar Nice sağlıklı seneleriniz olsun Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim dostlar.