• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Kullanıcı Kulübü DL Kullanıcıları Kulübü

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan serbest
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ben RDA olarak şu anda Digiflavour Aura kullanıyorum ve hem buhar hem aroma konusunda birçok hava kanalı seçeneği olmasından dolayı çok memnunum zaten çoğu zaman evden çıkmayacağım günlerde evi zevkle doldurmak için iş yapıyor, dead rabbit rta denedim yine onu da önerebilirim ama uzun süreli kullanmadım, RTA olarak da 4 seneye yakındır Augvape Intake single kullanıyorum (biraz orta sıkı çekimli bir dl) başka da bir atomizere ihtiyaç bile duymadım o kadar söyleyeyim (hatta ilk sipariş verdiğimde buraya konu bile açmıştım gümrükte takılmıştı falan tekrar gönderdiler :D ) onun dışında bir ara 22mm Ammit single kullanmıştım onun da aroması idare eder gibiydi fakat bende bitmek bilmeyen bir akıtma sıkıntısı vardı önerebileceğim atomizerler bu şekilde Intake single konusunda sonuna kadar arkasında dururum davasına girerim öyle söyleyeyim :D
Intake single 4 ay kadar kullandım, size katılıyorum gerçekten farklı bir içim zevki sunuyor zannedersem top flow olması temel etken. Beğenmediğim tek noktası deck kısmıydı. ????
Dead rabbit’i de öneren çok var. Tabi göreceli şeyler. Tavsiyenizi değerlendireceğim. Teşekkür ediyorum ????

Gevsek icim tercih ederseniz nightmare 25 onerebilirim. Biraz daha Sıkı icim isterseniz asgard mini, valhalla micro ya da dead rabbit v3 deneyebilirsiniz rda olarak.

Eger single coil tercih ederseniz kylin mini v2, juggerknout mr inceleyebilirsiniz.
Tavsiyeleriniz için teşekkür ederim üstad. Juggerknout Mr gerçekten merak ettiğim atolardan birisi. Keza Dead rabbit v3‘ü de baya öven var. Sanırım Dl özlemimi Rta’dan yana kullanacağım. Mr’ı gerçekten merak ediyorum ????

Intake single 4 ay kadar kullandım, size katılıyorum gerçekten farklı bir içim zevki sunuyor zannedersem top flow olması temel etken. Beğenmediğim tek noktası deck kısmıydı. ????
Dead rabbit’i de öneren çok var. Tabi göreceli şeyler. Tavsiyenizi değerlendireceğim. Teşekkür ediyorum ????
Deck biraz sıkışık o konuda haklısınız ama 3mm sarımlı her türlü coille çok rahat kullanılıyor ????

Tabi dediğiniz gibi göreceli, o yüzden en iyisi eşte dostta varsa deneyip kullanıp almak. Rica ederim, keyifli buharlamalar.

Tavsiyeleriniz için teşekkür ederim üstad. Juggerknout Mr gerçekten merak ettiğim atolardan birisi. Keza Dead rabbit v3‘ü de baya öven var. Sanırım Dl özlemimi Rta’dan yana kullanacağım. Mr’ı gerçekten merak ediyorum ????
Hocam singlede en iyisi taifun gt4, jugger mr da ona yakın sayılabilir mr'ı bulursan hemen al.Rda ise bulunabilirliği olduğu için t.m v2 dedim aynı markanın daha üst düzey axial ve dang rda sı var ben dang rda kullandım inan müthişti içerken boncuk boncuk ter attırıyor.

Son düzenleme:
Gevsek icim tercih ederseniz nightmare 25 onerebilirim. Biraz daha Sıkı icim isterseniz asgard mini, valhalla micro ya da dead rabbit v3 deneyebilirsiniz rda olarak.

Eger single coil tercih ederseniz kylin mini v2, juggerknout mr inceleyebilirsiniz.
Bu arada dead rabbit v3 sanki sıkı icimmis gibi olmus ama gevsek bir icim sunar

Son düzenleme:
Geri