• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Kullanıcı Kulübü DL Kullanıcıları Kulübü

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan serbest
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Youtube'da Cog Rta ile arama yaparken bulmuştum bu arkadaşı. Kendi çapında bir şeyler yapıyor ama riskli, umarım yurtdışındadır, bize lazım bu Türk Vape Youtube kanalları ama millet silivri esiyor diye cesaret edemiyor.
Gear Rta'i de denemiştim zamanında, aroması güzel ama benim için aşırı havadar ve buharı da haliyle sıcak diye sattım. Güzel Rta ama piyasadaki dandik klonunu tavsiye etmem. Alınacaksa orijinal olanı alınmalı ki zaten fiyatı oldukça düştü (25$a bulabilirsiniz).
Yurt dışında hocam yakın dostumdur kendisi. Ayrıca sponsor desteği yok tanıttığı ürünlerin %90 ini kendi cebinden harcayarak tanıtıyor. İngilizce yayına geçmesi ve farklı kanal açmasının sebebi yeni yeni sponsorluk olan şirketler Türkçe kanalın şikayet edilmesinden dolayı (buradan onsikayet eden arkadaşın tüm sulalesine selam olsun) sponsorlar destek vermeme kararı almıştı bu sebepten ötürü 1 ingilizce 1 de Türkçe kanal açtı bir ara Instagram'da da devam etmişti tanıtıma beğenirsin beğenmezsen farklı bir olay ama adam kendince birşeyler deneyip iyibya da kötü tanıtmaya çalışıyor ne diye şikayet edersin a ibine

Kaç ga önerirsin hocam 24 ????
Hangi atomizerde, kaç ohm'da, kaç watt'ta kullanmak istediğinize, buhar sıcaklığını hangi arada istediğinize vb. gibi şeylere bağlı hocam.
Mesela kendimden örnek vereyim. Elimde dl olarak sadece Hussar Black&Gold Edition klonu var. Elimdeki 24ga ve 26ga temco kanthal a1 telleri bu atomizer için kullanıyorum. 26ga'yı seviyorum ama biraz daha watt'ı yükselteyim diye 24ga alıp denedim. tamam aroması iyi buharı yoğun ama bu sefer buharı sıcak geliyor ve biraz rahatsız ediyor. Sanki 25ga bana uygunmuş gibi ama almadım yeter gari elimde ömürlük tel var dedim eldekiler ile yetinmeyi öğrendim.
Uzun lafın kısası sevdiğiniz içim tarzına göre tel alın derim.

Hangi atomizerde, kaç ohm'da, kaç watt'ta kullanmak istediğinize, buhar sıcaklığını hangi arada istediğinize vb. gibi şeylere bağlı hocam.
Mesela kendimden örnek vereyim. Elimde dl olarak sadece Hussar Black&Gold Edition klonu var. Elimdeki 24ga ve 26ga temco kanthal a1 telleri bu atomizer için kullanıyorum. 26ga'yı seviyorum ama biraz daha watt'ı yükselteyim diye 24ga alıp denedim. tamam aroması iyi buharı yoğun ama bu sefer buharı sıcak geliyor ve biraz rahatsız ediyor. Sanki 25ga bana uygunmuş gibi ama almadım yeter gari elimde ömürlük tel var dedim eldekiler ile yetinmeyi öğrendim.
Uzun lafın kısası sevdiğiniz içim tarzına göre tel alın derim.
Vapor storm 4 core telinden mutluyum ben aslında Ali'den bir bundan birde mtl için Superfine fused Clapton ni80 geceyim olmadi. Coilogy De aradım aslında 2 30/40 mtl için ama bulamadım makara. Neyse sağolasın tavsiye için

Vapor storm 4 core telinden mutluyum ben aslında Ali'den bir bundan birde mtl için Superfine fused Clapton ni80 geceyim olmadi. Coilogy De aradım aslında 2 30/40 mtl için ama bulamadım makara. Neyse sağolasın tavsiye için
Rica ederim hocam. Alien meliyınmış, SSmiş Nikelmiş, eskiden çok kullanırdım da ciğerimi söktüler diye artık düz ka1 temco'cuyum hocam. %90 mtl, arada fantezi olsun diye Hussar ile takılıyorum, tel konusunu ben kapattım. Siz de bırakmazsanız eğer dönüp dolaşacağınız yer bizim buralar gibi ????

Rica ederim hocam. Alien meliyınmış, SSmiş Nikelmiş, eskiden çok kullanırdım da ciğerimi söktüler diye artık düz ka1 temco'cuyum hocam. %90 mtl, arada fantezi olsun diye Hussar ile takılıyorum, tel konusunu ben kapattım. Siz de bırakmazsanız eğer dönüp dolaşacağınız yer bizim buralar gibi ????
Bende mtl ciyim hocam keyfe keder dl kullabiyorum muhtemelen dediğiniz gibi olacak :D bakalım artık

Fatality m25 için hangi tür teli önerirsiniz, sarılmış olmasını istiyorum. Mümkünse uzun ömürlü ve diğerlerine kıyasla biraz Soğuk Buhar(muji ile kullanacağım)

Univapo Symba RDA

1626359430571.png1626359444223.png
malzemesi: paslanmaz çelik + alüminyum alaşımlı
Atomizer tipi : RDA
Kapasite: orta
Çap: 25 mm
Yükseklik: 29.1 mm damla tipli / 23 mm damlasız tip
Konnektör: 510, pin altın kaplama
Ağırlık: 40g

1626359515976.png1626359525650.png

1626359541118.png1626359548860.png

1626359566564.png

Hadi karışşın buralar.
Fiyat cazip,Sarım çeşitliliği, güzel.Ama vidalar yumuşak alt bağ lantı elamanları çapa marka iyi değil.

www.univapo.com/

Fiyat 17,99 $ (healthcabin.net)

???????????????????????????????????????? Yakalanmadan kaç......

Geri