Reyes
Community
Yurt dışında hocam yakın dostumdur kendisi. Ayrıca sponsor desteği yok tanıttığı ürünlerin %90 ini kendi cebinden harcayarak tanıtıyor. İngilizce yayına geçmesi ve farklı kanal açmasının sebebi yeni yeni sponsorluk olan şirketler Türkçe kanalın şikayet edilmesinden dolayı (buradan onsikayet eden arkadaşın tüm sulalesine selam olsun) sponsorlar destek vermeme kararı almıştı bu sebepten ötürü 1 ingilizce 1 de Türkçe kanal açtı bir ara Instagram'da da devam etmişti tanıtıma beğenirsin beğenmezsen farklı bir olay ama adam kendince birşeyler deneyip iyibya da kötü tanıtmaya çalışıyor ne diye şikayet edersin a ibineYoutube'da Cog Rta ile arama yaparken bulmuştum bu arkadaşı. Kendi çapında bir şeyler yapıyor ama riskli, umarım yurtdışındadır, bize lazım bu Türk Vape Youtube kanalları ama millet silivri esiyor diye cesaret edemiyor.
Gear Rta'i de denemiştim zamanında, aroması güzel ama benim için aşırı havadar ve buharı da haliyle sıcak diye sattım. Güzel Rta ama piyasadaki dandik klonunu tavsiye etmem. Alınacaksa orijinal olanı alınmalı ki zaten fiyatı oldukça düştü (25$a bulabilirsiniz).