murcix
Council
gecmis olsun, umarim tez zamanda toparlarsin.Diş eti çekilmesi yaşıyorum. Uzun zamandır yaşıyorum. Hem diyabet hem esigara diş etlerimin içinden geçiyorlar. En son diş muayenemde doktorum antibiyotik verdi ????
gecmis olsun, umarim tez zamanda toparlarsin.Diş eti çekilmesi yaşıyorum. Uzun zamandır yaşıyorum. Hem diyabet hem esigara diş etlerimin içinden geçiyorlar. En son diş muayenemde doktorum antibiyotik verdi ????
gecmis olsun, umarim tez zamanda toparlarsin.
her ikisini de ama sek biraz daha iyi gelebilir
çok geçmiş olsunŞekeri bıraktım zaten, esigaradada elimden geldiğince dandik nbase kullanmamaya çalışıyorum. Aroma oranlarınıda reçetede misal %5 SE 2.5 kullanıyoruz.
hangi tedarikçi bu hocam?N-Base bu sorunun nedeni olabilir. VG' yi Sigma kulanmanızı önerebilir. Sigma harici tüm ürünlerde sorun yaşadım. Bir tedarikçi sayfasında ürün yorumundan yola çıkarak denemiştim.Ekli dosyayı görüntüle 61197
Keyfhangi tedarikçi bu hocam?
uzun zamandan beri kullanırım
Dişçiye gözükmenizi önerebilirim, henüz acı vermeyen ve fark etmediğiniz bir çürük veya ne bileyim yirmilik zorlaması. . . Durup dururken hassasiyet yaşamanızın sebebi olabilir.3 haftadır