pablo
Community
üstat çok fazla bilgi alamadım,çünkü bizim e-sig şikayetlerimizle ilgili hastası yokmuş,likitteki bileşenleri anlattım tek tek,araştır bunları anlat bize dedimönümüzdeki ay muayenehanesine gidip üst damağımı kontrol ettireceğim.Dişlerin sıcaklık tolerasyonu yüksek dedi,mesela çay içiyoruz gibi örnek verdi..Haydar hocamın başına gelenleri okuyunca da olayın ehemmiyetini daha fazla anladım,çok fazla dikkat gerektiren bir konu.Yardimsa her türlü konuda yardim...
Ne güzel ????
Benim bir hususta meragim var
cekim esnasinda driptip ile disler arasinda direk olarak dis uzerine buhari temas ettirmemeye ozen gösteriyorum
bu yaptigim şeyi bilincli yada sigaradan alışkanlık olarak dogal halinde yapan bircok kisi vardır
Bu olayi temellendirmek,risk yada dis sagligi açısından biraz bilgi almak isterim açıkçası
Kısa vadede yahut uzun vadede ikisi de kabulümdür
İcerik anlaminda sigaraya nazaran daha makul oldugu konusunda suphem yok ancak merak ediyorum
İkincisi belki ölçme sansimiz olamaz ama buhar sıcaklığı gecis esnasinda ne derece soğuyordur yada soyle soylemek daha dogru olur sanirim
Dişlerimiz ne kadar sicakligi tolere edebilecek güçte dir
Biraz sartlari zorladim sanırım ????????????
Cevap alsaniz da alamasanizda canınız sagolsun böylesi bir teklifle gelmeniz bile cok hoş kendi adima
Şimdiden teşekkürler @pablo hocam