körpebuhar
Community
hey selam ben geldim
Şuanda 20 nin altına inmiyor fakat bu kezde buhar alamıyorum. 2w 3.5w civarında ısı veriyor. Ben en iyisi bide spicaya sararak bi deneme yapayım ato ile mi alakalı yoksa benim ile mi alakalı oldugunu daha net anlarım
Pes ediyorum yapamıyorum şuanda spicaya her zaman ki yaptıgım pamuklamayı yaptım yine aynı dorun ilr karşı karşıyayım. 2-3 w veriyor ki besleme tam açık ve ben bu şekilde kullandıgımd fokurdama yaşıyorum spicada ama yok arkadaş olmuyor. Kusura bakmayın sizide yordum okadar
Rica ederim hocam, ne yorulması...
SS316L ile başlamakla doğru bir tercih yapmışsınız aslında. Çünkü bu teli Watt modunda da kullanabilirsiniz.
Pes etmeyin, pamuklamanızı azaltın. Zaten Spica Pro az pamukla bile iyi çalışan bir atomizer. Gereğinden az pamuk bile olsa akıtma ihtimaliniz de düşük (sadece doldurduktan sonra ters çevirip hava yukarıdayken beslemeyi açmanız, sonra düzeltmeniz yeterli, muhtemelen biliyorsunuzdur da ne olur ne olmaz diye belirtmek istedim ). Baktınız hala olmuyor, coil değiştirmeden watt moduna döner devam edersiniz.
Ben TC mod’da kullanmaya yeni başlamayı düşünenlere bu yüzden hep SS316L öneriyorum, hasbelkader. En azından tecrübe kazanana kadar...
senin ne işine dicodes @Bahtsız Bedevi . geç pico ya kurtul dertten ?????Pambıgı azalmaktan kastınız inçeltmekse inceltmedim. Ve tuhaftırki kaliprastonu 1 kere yapıyorum buhar alamıyorum bir süre 2-3 dk bekleyip kalibrasyon yaptıgımda buhar tam istedigim gibi oluyor bu kezde derece düşüyor muhtemelen watt modunda gibi kullanıyorum. Bir kaç defada farklı pamuklama yaparak deneyeyim umarım yapa bilirim
senin ne işine dicodes @Bahtsız Bedevi . geç pico ya kurtul dertten [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Besleme sıkıntısı değil probleminiz , 2/3w için pamuğun direk kuru olması lazım ,Pes ediyorum yapamıyorum şuanda spicaya her zaman ki yaptıgım pamuklamayı yaptım yine aynı dorun ilr karşı karşıyayım. 2-3 w veriyor ki besleme tam açık ve ben bu şekilde kullandıgımd fokurdama yaşıyorum spicada ama yok arkadaş olmuyor. Kusura bakmayın sizide yordum okadar
Besleme sıkıntısı değil probleminiz , 2/3w için pamuğun direk kuru olması lazım ,
Sırası ile kalibre , tel tcr , ohm değerlerinizin doğru olduğunu kontrol edin
Hocam tel ss316l 28ga 6 tur aralıklı site ile aynı ohm cihazda alıyorum. Tcr degeri telin 92 cihazda küsarat olmadıgı için ben en yakın deger 90 oldugu için yuvarladım. Cihazda ss316l var onu seçtim meteryal olarak defalarca kalibre ettim ve soguk iken kalibre ettigimde 2-5 w arasında watt veriyor 1 puff cekip kalibre ettigimde normale dönüyor aldıgım buhar performansı ama bu kez de r ve t degerlerindeki t yani ısı eksilere düşüyor 20 de durmuyor. Aynı durum helix kit ilede mevcut prime ilede mevcut acaba sarımımda mı sıkıntı var diye helix kite sarım yaptım bacakların degmedigine eminim coile ama olmuyor başka bir problem olasılıgı varmıdır?
Tcr düşük geliyor gibi 95 deneyin, prime normalden biraz yüksek okur onu göz önünde bulundurun, tcr değer yüksek olursa olması gerekenden yanık değilde metalik bir tad alırsınızHocam tel ss316l 28ga 6 tur aralıklı site ile aynı ohm cihazda alıyorum. Tcr degeri telin 92 cihazda küsarat olmadıgı için ben en yakın deger 90 oldugu için yuvarladım. Cihazda ss316l var onu seçtim meteryal olarak defalarca kalibre ettim ve soguk iken kalibre ettigimde 2-5 w arasında watt veriyor 1 puff cekip kalibre ettigimde normale dönüyor aldıgım buhar performansı ama bu kez de r ve t degerlerindeki t yani ısı eksilere düşüyor 20 de durmuyor. Aynı durum helix kit ilede mevcut prime ilede mevcut acaba sarımımda mı sıkıntı var diye helix kite sarım yaptım bacakların degmedigine eminim coile ama olmuyor başka bir problem olasılıgı varmıdır?
sat o dicodesi satttt ????Tcr 95 yaptım watt 10w veriyor şuan acaba tcr degerini 100 yapsam mı ?
temco teldemi problem var bile miyorum nife30 sipariş vericem 27 ga bakalım umaraım ondada bu problem olmaz
Girme kanıma yahu girme kanıma alet çok güzel hatta mükemmel 1 tanede 21700ünden yedege alayım dıye dusunuom bensat o dicodesi satttt ????
sat dediysek bana sat dedik. olmamı ? şaka bir yana dicodes benimde hedefim. üstünede kayfun 4 (@seamad yüzünden hep bu hale geldim)Girme kanıma yahu girme kanıma alet çok güzel hatta mükemmel 1 tanede 21700ünden yedege alayım dıye dusunuom ben
sat dediysek bana sat dedik. olmamı [emoji23]
Seçim olarak other işaretli değil mi?Hocam tel ss316l 28ga 6 tur aralıklı site ile aynı ohm cihazda alıyorum. Tcr degeri telin 92 cihazda küsarat olmadıgı için ben en yakın deger 90 oldugu için yuvarladım. Cihazda ss316l var onu seçtim meteryal olarak defalarca kalibre ettim ve soguk iken kalibre ettigimde 2-5 w arasında watt veriyor 1 puff cekip kalibre ettigimde normale dönüyor aldıgım buhar performansı ama bu kez de r ve t degerlerindeki t yani ısı eksilere düşüyor 20 de durmuyor. Aynı durum helix kit ilede mevcut prime ilede mevcut acaba sarımımda mı sıkıntı var diye helix kite sarım yaptım bacakların degmedigine eminim coile ama olmuyor başka bir problem olasılıgı varmıdır?
Seçim olarak other işaretli değil mi?
Diğer türlü değeri kaç yaparsanız yapın , inox seçerseniz tcr 105 kabul eder,
İkinci olarak besleme ve pamuklama problemi olabilir, tel hemen isindigi için watti düşürüyor cihaz,
Üçüncü olarak sarimlar birbirine dokunuyorsa kararsız çalışır cihaz
Cihaz isimli siirimi okuduz