azash
Council
İçini yenge çıkartıyorsa, bende de güzeldir.Yaww bütün mezeleri bitirip kabak çekirdeğinle rakı içmekte bi başka güzelmiş yaaa ????????????
Ekli dosyayı görüntüle 34640
Aksi halde fena...

İçini yenge çıkartıyorsa, bende de güzeldir.Yaww bütün mezeleri bitirip kabak çekirdeğinle rakı içmekte bi başka güzelmiş yaaa ????????????
Ekli dosyayı görüntüle 34640
içine nostradamusmu girmiş seninKaraciğer yağlanması,prostat,mide.Gidince bu 3unden birinden olacak sanki diye bı his var![]()
amele işi. bütün yük bende ya sorma ????????İçini yenge çıkartıyorsa, bende de güzeldir.
Aksi halde fena...![]()
Benimki yaş itibarı ile notmal de pablo beyin durumu vahim görünüyo. Helvaya doğru bi yönelme mi var ki ????????Konu romatizmaya da gelecek korkarım ????
helva değil abi pamuk,forum konuları dışına çıkmayalım lütfen ????Benimki yaş itibarı ile notmal de pablo beyin durumu vahim görünüyo. Helvaya doğru bi yönelme mi var ki ????????
Pamuk forum ici ????helva değil abi pamuk,forum konuları dışına çıkmayalım lütfen ????
Afiyet olsun.Ekli dosyayı görüntüle 34663Ekli dosyayı görüntüle 34663cümleten afiyet olsun arkadaşlar. Burada bundan başka bulamıyorum....
efesi hiç sevmemEkli dosyayı görüntüle 34663Ekli dosyayı görüntüle 34663cümleten afiyet olsun arkadaşlar. Burada bundan başka bulamıyorum....
Kadir. Kardeşim. Burası dağın başı. Maalesef evyap viski vardı oda bitti. Seçenek yok o yüzden buna talim. Yoksa Amsterdam, Tuborg kırmızı v.s. tercihim. Birde şu var. Fiyat olarak çok yüksek. Ya inersin 10 km aşağıya. Yada bunu içersin.efesi hiç sevmem
ama size afiyet olsun hocam
yaklaşık 1,5 sene önce yönetimi sıkıştırıp zarar ediyorum diyerekten ev biracılığı gibi kendi halinde sektöre zarar vermeye çalışan şirket
eş dost arkadaşlarım efes alınca gercekten üzülüyorum
tuborg alın bulabiliyorsanız tadı tuzu lezzeti çok daha iyi
Valla hocam 13:30'u hatırlamıyorum lakin doğrudur. Nisan Mayıs ve Haziran da dahil 3 ay evdeyim. Gerçi 1 hafta oldu kamberlere attım kemdimi. Bu kadar temiz hava ve manzara olmuyor içmeden. Zaten ayyaş oldum çıktım. İşin şakası bir yana cümleten afiyet olsun.... Hepinizi seviyorum dernek sakinleri....bu konuya bi düzen getirilsin bence ,özellikle @Serkan35 banlansın,yaw arkadaş gündüz gündüz gazlııon hep sonra siroz edeceksin hepimizihadi bugün neyse ama bigün. 13.30 damı neydi paylaştın, yapma lütfen,admin duy sesimizi sil onları
ben yine patates bu saatte ama hunharca tel sardıktan sonra modu mangalın köşeye koydum resimde ya,demekki rakı güzelmiş bugün ????
Ekli dosyayı görüntüle 34684
latife yaptım hocam afiyet olsun.Şimdi hele barlar fln açılınca o zaman izle filmi,Baha'nın çöllerde susuz gül gibi şarkısının klibini çekecekler ????Valla hocam 13:30'u hatırlamıyorum lakin doğrudur. Nisan Mayıs ve Haziran da dahil 3 ay evdeyim. Gerçi 1 hafta oldu kamberlere attım kemdimi. Bu kadar temiz hava ve manzara olmuyor içmeden. Zaten ayyaş oldum çıktım. İşin şakası bir yana cümleten afiyet olsun.... Hepinizi seviyorum dernek sakinleri....
Bende latife yaptım hocam. Ne haddime estağfurullah. Ben kimim ki ? Sizi elestirmek hor görmek. Bu sayfa benim için çok değerli. Ki! Sizin gibi kardeşlerimin değeri artı...latife yaptım hocam afiyet olsun.Şimdi hele barlar fln açılınca o zaman izle filmi,Baha'nın çöllerde susuz gül gibi şarkısının klibini çekecekler ????
Bey diyeceksin,sonuçta ben tel pamuk saran bir insanımBende latife yaptım hocam. Ne haddime estağfurullah. Ben kimim ki ? Sizi elestirmek hor görmek. Bu sayfa benim için çok değerli. Ki! Sizin gibi kardeşlerimin değeri artı...
Mr. @pablo kaçıncı kadehtesin. iyi görmedim seni. ego tavan yapmış şimdiden ???? ????Bey diyeceksin,sonuçta ben tel pamuk saran bir insanımsteam engine'yi piano gibi kullanıyorum (tamam bu kısmı biraz abartı oldu
afiyet olsun hocam ilgiyle izliyoruz paylaşımları,yarın yine devam.