Dernekler Dernek Adı Altında Birleşip İçen SihirliBuharcılar Derneği

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan KeaSH07
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Siz de kazara dökecek göz yok gibi. :D Fındıkparem sek içilecek bişey mi? Meyveyle de gider mi? Olmadı bazı tekellerde de satıyorlar. Sadece aroma satarsa denerim.
Biz bira ile denedik Üstad.
Bence sek için yavan kalabilir.
O noktada Yabanmersini cok daha iyi bir alternatif.
Ancak biraya güzel yakışıyor.
Bira-tekila gibi güzel bir ikili oluyorlar.

Herşey normal iken yani karantina öncesi bir Yunan meyhanesine gidip rakı içmiştik. Gecenin sonunda adam jest yaparak Fındıklı karanfilli bir likör getirdi ki mest olmuştuk. Jest falan dinlemeyip arsızca şişeyi getir dedik ???? tabi getirmedi ama birer shot daha verdi. O kadar sorduk söylemedi markasını.

@azash Üstat, sen bunu çözersin bence ????????????

Herşey normal iken yani karantina öncesi bir Yunan meyhanesine gidip rakı içmiştik. Gecenin sonunda adam jest yaparak Fındıklı karanfilli bir likör getirdi ki mest olmuştuk. Jest falan dinlemeyip arsızca şişeyi getir dedik ???? tabi getirmedi ama birer shot daha verdi. O kadar sorduk söylemedi markasını.

Şahsi kanaatim; likit muabbetindeki gibi aromalarla deneye yanlına çözebiliriz. :)
Sonuçta sentetik aroma ve şekerle yapıyorlar genelini.

Aman Üstad, evyap ustası kim, ben kim...
Wallahi rakı dışında ilk kez birşey denedim. :)
Likiti bile 3 yılın sonunda hazır almaya başladım.
3 yıldır işe yarar bir likit yapamadım. Ama neredeyse hepsini içtim :)
Bence bu konuda asıl @KeaSH07 Üstada danışmak lazım.
Belki rastlamıştır öyle bir tada...
.

Aman Üstad, evyap ustası kim, ben kim...
Wallahi rakı dışında ilk kez birşey denedim. :)
Likiti bile 3 yılın sonunda hazır almaya başladım.
3 yıldır işe yarar bir likit yapamadım. Ama neredeyse hepsini içtim :)
Bence bu konuda asıl @KeaSH07 Üstada danışmak lazım.
Belki rastlamıştır öyle bir tada...
.
3 yıl az değil Üstat, eminim kıymetini bilmediğin likitler yapmışsındır ve içilebilir likit başarıdır zaten. ???? Bence uğraşmak zor gelmiştir artık ki hazıra dönmüşsün.

Ben likit denerken yemekten keyif aldığım gıdalardan esinleniyorum. Misal Cevizli vanilyalı dondurmaya bayılırım. Likit yaparken de bu fikirle çıkıp denk getiriyorum. Vanilya olmazsa krema vs gibi.

Sen fındık diyince aklıma geldi karanfil ile olan hoş birlikteliği. Fikir olsun yani ????

3 yıl az değil Üstat, eminim kıymetini bilmediğin likitler yapmışsındır ve içilebilir likit başarıdır zaten. ???? Bence uğraşmak zor gelmiştir artık ki hazıra dönmüşsün.

Ben likit denerken yemekten keyif aldığım gıdalardan esinleniyorum. Misal Cevizli vanilyalı dondurmaya bayılırım. Likit yaparken de bu fikirle çıkıp denk getiriyorum. Vanilya olmazsa krema vs gibi.

Sen fındık diyince aklıma geldi karanfil ile olan hoş birlikteliği. Fikir olsun yani ????
Bende size benzer düşünüyorum
Ceviz yedikten sonra sigara içmeyi çok seven insan neden tütünlü cevizli likit denemesin :)

@azash hocam hiç girişmedim likore
Cokda tercih ettiğim bir tür değil
Bu japonların seka sini deneyeceğim kova boşalınca.
Pirinç şarabı gibi bisey

Saraba uygun reçel bulabilirsem vişne falan bide şarap yapmayı düşünüyorum, önce yapmıştım ama bu aralar içindekilere baktığımda iceriklerinde hep şarap yapımına uygun olmayan reçeller denk geliyor

Son düzenleme:
2ebced96b770e0ef2205ef602635ea64.jpg

Yarasın

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri