Dernekler Dernek Adı Altında Birleşip İçen SihirliBuharcılar Derneği

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan KeaSH07
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
O patatesin yanına patlıcan, biber , soğanda közle hocam kömür ziyan olmasın :)
Sarımsakda ekleyince mis gibi olur
Koy biberi vardı bitirmiştim koca poseti bayramda ,ne var ne yok bakmadım hic bgn,dolap takır kupkuru bakır:)ektim biseyler,biber başladı ufaktan vermeye patlicana daha var,yeşil soğan enerji patlaması yaşıyor:)ilave ön tarafta 10m2 cim alanı bostan yapicam ,direk mangala yönelik ürünler olacak:)
IMG-20200528-WA0001.jpeg

Görüntü güzel hocam afiyet olsun
Ufaktan genele bir tarif alsak
Baya ilgi çekici duruyor
Fındık votka y.savranin kitiyle mı yaptınız
Kendi formülünüz mu
Etil alkol aldığım firmanın kiti.
1 kit (25₺)+1 litre etil (65₺)+200 gr şeker+ 3,5 lt su.
Toplamda 4,5 lt. sek içimli içecek oluyor.
Tatlar güzel. Ama benim damak zevkime göre fındık 1,5 tüp Yaban mersini 1.3 tüp olmalı.
Diğer ürün olan karadutu denemedim.
Biranın yanına harika arkadaş oluyorlar.

Sagol hocam,daha çok şey var denedigim.,çilek, domates ,limon, erik vs.Müsait bir zamanda botanik,bahçe, ev saksıları vs diye bir konu acmayi düşünüyorum,bu konu da çok lebi derya.Ufak tefek pratik şeylerle herkes evinde,balkonunda,bahçesinde eker biçer birseyler,yeterki hobi haline getirmeyi birbirimize teşvik edelim.Sonucta canlı ,evladın gibi oluyor, buyudukce filizlenince iyice sahipleniyorsun,...

Saat 8 kimse gazlamamis,hayret:) @KeaSH07 bugün biberleri senin için kozliycem:)
kozle hocam yanına soganda ekle bari mis gibi burnumda tüttü :)
tee yıl 2002 falan liseden kacar cepteki 3-5 kurusla sogan ve sumak alır camlıktaki dallardan falan ates yakıp komurlestırp üzerinede sumak ekleyip yerdik
onun tadı 3-5-10 miyon euroluk üzerine altın tozu serpilmiş ette bile yoktu

Etil alkol aldığım firmanın kiti.
1 kit (25₺)+1 litre etil (65₺)+200 gr şeker+ 3,5 lt su.
Toplamda 4,5 lt. sek içimli içecek oluyor.
Tatlar güzel. Ama benim damak zevkime göre fındık 1,5 tüp Yaban mersini 1.3 tüp olmalı.
Diğer ürün olan karadutu denemedim.
Biranın yanına harika arkadaş oluyorlar.
Karadutum yabanmersininin daha yoğun aromalısı gibi. Renkler farklı olsa da aynı taban ikisi de. Ben şu fındıkparemi almadığıma çok pişmanım. :confused:

Karadutum yabanmersininin daha yoğun aromalısı gibi. Renkler farklı olsa da aynı taban ikisi de. Ben şu fındıkparemi almadığıma çok pişmanım. :confused:
Ben şanslı tercih yapmışım o zaman Üstad.
Fındıkparem gerçekten sürpriz bir tat.
Geceye 3 kişi Yabanmersini çok güzel diye başladık. Ama ilk biten Fındıkparem oldu.
Tabi eğer kazara dökmediysek :)

Ben şanslı tercih yapmışım o zaman Üstad.
Fındıkparem gerçekten sürpriz bir tat.
Geceye 3 kişi Yabanmersini çok güzel diye başladık. Ama ilk biten Fındıkparem oldu.
Tabi eğer kazara dökmediysek :)
Siz de kazara dökecek göz yok gibi. :D Fındıkparem sek içilecek bişey mi? Meyveyle de gider mi? Olmadı bazı tekellerde de satıyorlar. Sadece aroma satarsa denerim.

Geri