KeaSH07
Council
Çok güzelmi oldu ne ????????
Ekli dosyayı görüntüle 5758
abi ışınla beni
10 numara 5 yıldız biralarım var üzerine cila yapmak için ışınlanma öncesi hazırlık olarak yanıma aldım
Çok güzelmi oldu ne ????????
Çok güzel olurdu yaaaabi ışınla beni
10 numara 5 yıldız biralarım var üzerine cila yapmak için ışınlanma öncesi hazırlık olarak yanıma aldım
ışınlanma olsa ilk seni Rusya ile aldatır yorulunca sevdiğim bir adim olan senin yanına ışınlanırdım abi hayatta güzel nefes almak için hayata biraz dur oğlum ben mola vereceğim sonra yine gelirsin savaşırz demek içinBu ışınlamayı amerigalılar icat etmişler ama kimseciklere sölemeyolar deyolar yaaa ????????
ışınlanma olsa ilk seni Rusya ile aldatır yorulunca sevdiğim bir adim olan senin yanına ışınlanırdım abi hayatta güzel nefes almak için hayata biraz dur oğlum ben mola vereceğim sonra yine gelirsin savaşırz demek için
Birada iyi ha hissedilmiştir
abi haşlanmış pirincle yapılmış ve maliyeti uygun yapımı kolay bir içki varmışgeçerken benide al derdim ozaman. beraber Stalingradada nazdrovya diyip votka fondiplerdik be kardeşim
abi haşlanmış pirincle yapılmış ve maliyeti uygun yapımı kolay bir içki varmış
bu aralar ona girişeceğim
o topraklarda bu tarz bir içki çok iyi gider
içki bende,ışınlanma sende
Çok iyi oldu çokta güzel oldu afiyet olsunÇok güzelmi oldu ne ????????
sen böyle resim atınca gidip dolaptan bira alıyorum yaaaa
Parkta bira mı satılıyor bunu antalyada neden düşünmemişler, git biranı kendin al kimse vatandaşı düşünmüyor antalyada...Bira almadan Seğmenler parka geldik. Şimdi parkta bira satan birileri geçsin diye bekliyoruz...
Basiret bağlanması böyle birşey.
Evren, resmen parkta bira içme diyor...
Git evinde rakı iç....
Antalyada açık alanda alkol içme yasağı var.Parkta bira mı satılıyor bunu antalyada neden düşünmemişler, git biranı kendin al kimse vatandaşı düşünmüyor antalyada...
Midye ve bira sürekli satılıyor ama bugün denk gelmediParkta bira mı satılıyor bunu antalyada neden düşünmemişler, git biranı kendin al kimse vatandaşı düşünmüyor antalyada...
Abi ben dört yıldır antalyadayım bi sıkıntı çıkmadı hiç larada, valilik yasağı mı bu...Antalyada açık alanda alkol içme yasağı var.
Pek uygulanmasadabu günler yasak devam ediyor.Antalya nin tüm ilcelerideyasağa dahil
halka açık yerlerde alkol tüketmek yasak zaten heryerde. bazı yerler sıkı uyguluyor bazı yerler gevşek. ama yassahhhhAntalyada açık alanda alkol içme yasağı var.
Pek uygulanmasadabu günler yasak devam ediyor.Antalya nin tüm ilcelerideyasağa dahil
Antalyada halka açık yerde alkol tüketmek yasak olsa turist kalmazdı heralde albayım, ama bunu ben bi araştırayım bilmiyordum...halka açık yerlerde alkol tüketmek yasak zaten heryerde. bazı yerler sıkı uyguluyor bazı yerler gevşek. ama yassahhhh